Novotek mukana Alihankinta 2023 -messuilla

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskussa 26.-28.syyskuuta. Novotekin löydät osastolta E620.

Novotek mukana CxO Industry 2023 -tapahtumassa

Novotek on mukana elokuun 31. päivä järjestettävässä CXO Industry 2023-tapahtumassa.

CONNECT 2023 – Automation Success

Ilmoittaudu mukaan CONNECT 2023 verkkotapahtumaan ja saat keinoja automaation suurimpien haasteiden hallintaan!

Webinaari 31.5.2023: Teollinen data, pilvipalvelut ja DataOps

Haetko keinoja teollisen datan tehokkaampaan ja kestävämpään hyödyntämiseen sekä suuntaviivoja arkkitehtuurin kehittämiselle? Tervetuloa mukaan Microsoftin ja HighByten kanssa yhteistyössä järjestettävään webinaariimme: “Teollisen datan hallinta laitoksessa ja pilvessä”.

OT Insights for IT – GE Digitalin webinaarisarja

Kasvata tietämystäsi OT (Operational Technology) saralla ja nappaa parhaat vinkit teollisuuden IT:hen GE Digitalin uudesta webinaarisarjasta.

Demo Drop-In 21.4.2023

Pistäydy Demo Drop-in-tapahtumassa 21.4. kello 11:00-12:30 ja näe mitä uusia ominaisuuksia pääset tänä vuonna hyödyntämään!

Seminaari: Get industrial data ready for the cloud!

Yhdessä kumppaneidemme HighByten ja Microsoftin kanssa järjestämme datan hyödyntämiseen keskittyvät seminaarit Ruotsin Malmössa (26.4) ja Tanskan Lyngbyssa (27.4).

Novotek mukana TeknoHUB webinaarissa: Tuotannon ohjausta tukevat sovellukset

Novotek on tyytyväisenä mukana osana Ylä-Savon teollisuuden kehityshanketta järjestettävässä webinaarissa: Tuotannon ohjausta tukevat sovellukset.

GE Digital Roadshow 2023 rantautuu Eurooppaan

GE Digital järjestää maaliskuussa 2023 Roadshow:n Euroopassa ja sinä olet tervetullut mukaan! Tule tutustumaan uuden sukupolven automaatioratkaisuihin.

Kunnossapidon webinaari 8.12.2022

Minkälaisia mahdollisuuksia kunnossapitojärjestelmä tänä päivänä tarjoaa ja kuinka sen implementointi tapahtuu?

OPC Day Finland 2022

Novotek sponsoroi OPC Day 2022 - tapahtumaa kumppanimme Inrayn kanssa.

GE Digital & Proficy 2023

GE Digitalin Proficy portfolio päivittyy isosti! Lanseerauksen johdosta kumppanimme GE Digital julkaisee webinaarisarjan, jossa tuotteiden uudet ominaisuudet ja niiden tuomat mahdollisuudet esitellään.

Kokoonnuimme yhteen juhlimaan 35-vuotiasta Novotekia

Juhlistimme Novotekin merkkivuotta yhdessä, kolmen päivän ajan Malmössä ja sen lähiympäristössä. Tapasimme kollegoidamme ja kumppaneitamme ympäri maailmaa ja nautimme olostamme!

Novotek mukana Alihankinta 22 -messuilla

Teollisuuden johtava messutapahtuma Alihankinta ja AlihankintaHEAT 2022 järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.-29.9.2022.

Kansainvälinen Connect 2022 -verkkokonferenssi

Tarjolla vaikuttava kattaus alan johtavien asiantuntijoiden puheenvuoroja liittyen OT-järjestelmien omaisuudenhallintaan, tietoturvaan ja Teollisuus 4.0:aan.