OPC Router 5 on nyt selaimessa

Inray on juuri julkaissut suuren päivityksen integraatiotyökalu OPC Routerista. OPC Router 5 pitää sisällään integroidun selainpohjaisen käyttöliittymän, joka mullistaa OPC Routerin käytön ja luo täysin uusia mahdollisuuksia sinulle ja yrityksellesi.

HighByte Intelligence Hub 3.0 ja Unified Namespace samassa paketissa

HighByte Intelligence Hub tuorein versio tarjoilee IoT-maailmassa paljon huomiota saaneen UNS:n (Unified Namespace) valmiissa paketissa teollisuusyritysten käyttöön. Tutustu Teollisuuden DataOps-ratkaisun uusimpaan versioon tarkemmin.

KEPServerEX 6.13 on nyt saatavilla

Kepwaren OPC-kommunikaatioalustasta KEPServerEX on saatavilla uusi versio! KEPServerEX 6.13 pitää sisällään erityisesti tietoturvaan liittyviä parannuksia, ja tästä syystä ohjelmiston päivittäminen on vahvasti suositeltavaa.

Mitä uutta GE Digitalin Proficy 2023 tuo mukanaan?

GE Digitalin Proficy 2023:n julkaisu on käynnissä. Teollisuuskäyttöön suunniteltu Proficy-tuoteperhe pitää sisällään laajan skaalan erilaisia moderneja järjestelmiä: MES-ratkaisuja, uuden sukupolven HMI/SCADA iFIX 2023, pilvipohjaisen Historianin ja paljon muuta.

ROB-EX Scheduler 7.2 on nyt saatavilla

Tuotannonsuunnittelujärjestelmä ROB-EX Schedulerin uusin versio pitää sisällään Web Plannerin, joka mahdollistaa järjestelmän käytön selaimen kautta. Lue tästä ja muista uusista ominaisuuksista lisää.

Katso mitä uutta OPC Routerin versio 4.28 tuo mukanaan

Uusin OPC Router 4.28 -versio tuo mukanaan uusia ja merkittäviä ominaisuuksia. Esimerkiksi Sparkplug-laajennus, HiveMQ:n MQTT-välittäjät ja helppo liityntä WAGO ja ORACLE-pilvipalveluihin.

GE Digital & Proficy 2023

GE Digitalin Proficy portfolio päivittyy isosti! Lanseerauksen johdosta kumppanimme GE Digital julkaisee webinaarisarjan, jossa tuotteiden uudet ominaisuudet ja niiden tuomat mahdollisuudet esitellään.

Suoraviivaista OT datamallien hallinta Azuresta edgelle HighByten avulla

OT integraatiot, sekä datamallien jakelu ja hallinta edgellä yksinkertaistuu ja nopeutuu merkittävästi uuden Azure yhteensopivan HighByte 2.5 version myötä.

Avointen rajapintojen PLC kiihdyttämään teollisuuden digitalisaatiota

PACSystems RSTi-EP CPE200 tarjoilee pienessä ja kompaktissa paketissa samat ominaisuudet ja tehokkuuden kuin Emersonin suurempi RX3i-tuoteperhe.

OPC Router 4.27 julkaistu

Uuden UA Cloud Libraryn avulla hyödynnät sujuvasti OPC Foundationin määrittelyjä. OPC UA Pub/Sub Plug-in taas nopeuttaa kommunikaatiota ja säästää resursseja. Lue tarkemmin uusista ominaisuuksista.

AUVESY-MDT:n uusi tuote: octoplant

AUVESY-MDT:n uusi octoplant-ohjelmisto on nyt saatavilla. octoplant yhdistää tuotantolaitosten varmuuskopioinnin, versionhallinnan ja antaa suojaa tietoturvauhkia vastaan.

iFIX 2022 – lisää tuottavuutta ja hallittavuutta

Katso HMI/SCADA-ohjelmiston tärkeimmät uudet ominaisuudet ja parannukset.

Proficy Operations Hubista uusi versio ulkona

Proficy Operations Hubista on tullut entistä parempi.

Proficy Historian 2022 on nyt julkaistu

Uusi parannettu versio Proficy Historian 2022 on nyt käytössäsi. Uusi versio tuo mukanaan monia uusia ominaisuuksia ja tehokkaita suorituskyvyn parannuksia.

HighByte Intelligence Hub 2.2 versio julkaistu

HighByte on julkaissut uuden päivityksen ja siten helpottanut historiatietojen hyödyntämistä entisestään. Versio 2.2 tuo mukanaan uusia tehokkaita liityntöjä ja muita ominaisuuksia, jotka nopeuttavat analytiikkaa etenkin erä- ja prosessituotannossa.