GE Digital Roadshow 2023 rantautuu Eurooppaan

GE Digital järjestää maaliskuussa 2023 Roadshow:n Euroopassa ja sinä olet tervetullut mukaan! Tule tutustumaan uuden sukupolven automaatioratkaisuihin.

ROB-EX Scheduler 7.2 on nyt saatavilla

Tuotannonsuunnittelujärjestelmä ROB-EX Schedulerin uusin versio pitää sisällään Web Plannerin, joka mahdollistaa järjestelmän käytön selaimen kautta. Lue tästä ja muista uusista ominaisuuksista lisää.

Katso mitä uutta OPC Routerin versio 4.28 tuo mukanaan

Uusin OPC Router 4.28 -versio tuo mukanaan uusia ja merkittäviä ominaisuuksia. Esimerkiksi Sparkplug-laajennus, HiveMQ:n MQTT-välittäjät ja helppo liityntä WAGO ja ORACLE-pilvipalveluihin.

Kunnossapidon webinaari 8.12.2022

Minkälaisia mahdollisuuksia kunnossapitojärjestelmä tänä päivänä tarjoaa ja kuinka sen implementointi tapahtuu?

OPC Day Finland 2022

Novotek sponsoroi OPC Day 2022 - tapahtumaa kumppanimme Inrayn kanssa.

Novotek on Kepwaren Partner of the Year

Novotek on Kepwaren Partner of the Year 2022.

GE Digital & Proficy 2023

GE Digitalin Proficy portfolio päivittyy isosti! Lanseerauksen johdosta kumppanimme GE Digital julkaisee webinaarisarjan, jossa tuotteiden uudet ominaisuudet ja niiden tuomat mahdollisuudet esitellään.

Kokoonnuimme yhteen juhlimaan 35-vuotiasta Novotekia

Juhlistimme Novotekin merkkivuotta yhdessä, kolmen päivän ajan Malmössä ja sen lähiympäristössä. Tapasimme kollegoidamme ja kumppaneitamme ympäri maailmaa ja nautimme olostamme!

Suoraviivaista OT datamallien hallinta Azuresta edgelle HighByten avulla

OT integraatiot, sekä datamallien jakelu ja hallinta edgellä yksinkertaistuu ja nopeutuu merkittävästi uuden Azure yhteensopivan HighByte 2.5 version myötä.

Päivitä Kepware versioon 6.12 tai uudempaan

Kepwaressa havaittu tietoturvahaavoittuvuus. Haavoittuvuuden poistamiseksi on palvelimet päivitettävä versioon 6.12. tai uudempaan.

Novotek mukana Alihankinta 22 -messuilla

Teollisuuden johtava messutapahtuma Alihankinta ja AlihankintaHEAT 2022 järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.-29.9.2022.

Avointen rajapintojen PLC kiihdyttämään teollisuuden digitalisaatiota

PACSystems RSTi-EP CPE200 tarjoilee pienessä ja kompaktissa paketissa samat ominaisuudet ja tehokkuuden kuin Emersonin suurempi RX3i-tuoteperhe.

Merkittävä Windows DCOM (KB5004442) päivitys

Windows päivityksen KB5004442 myötä DCOM kovennukset tulevat oletuksena voimaan 14.6.2022 alkaen, ja 14.3.2023 lähtien niitä ei voi enää disabloida.

OPC Router 4.27 julkaistu

Uuden UA Cloud Libraryn avulla hyödynnät sujuvasti OPC Foundationin määrittelyjä. OPC UA Pub/Sub Plug-in taas nopeuttaa kommunikaatiota ja säästää resursseja. Lue tarkemmin uusista ominaisuuksista.

Kansainvälinen Connect 2022 -verkkokonferenssi

Tarjolla vaikuttava kattaus alan johtavien asiantuntijoiden puheenvuoroja liittyen OT-järjestelmien omaisuudenhallintaan, tietoturvaan ja Teollisuus 4.0:aan.