Työpaikkailmoitus:

Software Specialist

Keitä me olemme?

Novotek on Euroopan alueella toimiva teollisen tuotannon tehostamisen ja tiedon hyödyntämisen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme digitalisoimaan toimintaansa hyödyntämällä markkinoiden johtavia ohjelmistotuotteita ja teknologioita. Yrityksessämme työskentelee yli 160 asiantuntijaa ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli n. 39 MEUR. Haemme nyt Suomen organisaatiomme lisävahvistusta ohjelmistoasiantuntijan rooliin.

Työnkuvaus:

Tulet työskentelemään teollisen internetin ratkaisuihin liittyvän sovelluskehityksen parissa, mm. PTC:n, Microsoft Azuren ja HighByten -teknologioilla, erilaisissa datainfran ja datan hyödyntämisen asiakasprojekteissa. Toimenkuvaasi kuuluu monipuolisesti erilaisia ratkaisukehityksen tehtäviä, joissa osallistut kehityksen lisäksi järjestelmien määrittelyyn, konfigurointiin, käyttöönottoon sekä elinkaarenhallintaan. Parasta hommassa on, että pääset työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissa teollisuuden johtavissa asiakasyrityksissä. Saat asiantuntevan tiimin tueksesi ja erinomaisen mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen vaatii ennakkoluulotonta ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva vastavalmistunut tulevaisuudenlupaus, tai jo kokenut ohjelmistoalan ammattilainen – tärkeintä, että sinulla on aito kiinnostus teollisuuden digitalisaatioon sekä ratkaisuhakuinen ja rohkeasti asioihin tarttuva asenne.

Edellytämme:

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuvaa koulutusta, sekä mieluusti aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehitysprojekteista ja/tai teollisuuden tietojärjestelmäprojekteista.

Katsomme eduksi kokemuksen teollisuuden tietojärjestelmistä (ERP, MES, SCADA, automaatio), sekä seuraavista teknologioista: .NET, Java, Azure, PowerBI, SQL, ThingWorx -alusta ja/ tai web-ohjelmointi (ASP.NET ja HTML5). Tietoturva on keskeisessä roolissa teollisuuden järjestelmissä, joten toivomme tietoturvan perusteiden olevan hallinnassasi. Arvostamme myös aiempaa kokemusta käyttöliittymäsuunnittelusta sekä analytiikan ratkaisuista. Sopivan kandidaatin osuessa kohdalle pyrimme löytämään osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavan toimenkuvan ja tehtävät.

Teknologisen osaamisen lisäksi sinulla on innostunut asenne työntekoon, ratkaisukeskeinen ja palveluhenkinen ote tekemiseen sekä aito halu kehittyä. Lisäksi viihdyt hyvin asiakastyössä, ja osaat lähteä ratkomaan vastaantulevia ongelmia omaa ja tiimin osaamista hyödyntäen. Asiakaskuntamme huomioiden edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme:

  • Työntekijää arvostavan ja taloudellisesti vakaalla pohjalla toimivan yrityksen
  • Asiantuntevat ja mukavat kollegat
  • Kehityspolun alan kovimmaksi ammattilaiseksi
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut
  • Huippulaatuiset työkalut
  • Mahdollisuuden työskennellä etänä

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen, mahdollisuus osa-aikaisuuteen opintojen ohella

Kesto: Vakituinen / sopimuksen mukaan

Paikka: Vantaa tai Tampere (täysi etätyömahdollisuus)

Hakemukset ja lisätiedot paikasta:

Sakari Aulanko, Head of IoT
sakari.aulanko@novotek.com
+358401676708

Antti Kaikkonen, Managing Director
antti.kaikkonen@novotek.com
+358504605158