GE Digitalin kehittämä Proficy Plant Applications on yksi markkinoiden parhaista ja kattavimmista MES-ratkaisuista. Se kerää, analysoi ja auttaa hallitsemaan niin pitkälle automatisoituja prosesseja kuin myös manuaalista työtä. Ensiluokkaisten jäljitettävyys ja laadunvalvonta-ominaisuuksien ansiosta ratkaisusta hyötyvät erityisesti prosessi-, elintarvike ja lääketeollisuuden yritykset, mutta se soveltuu erinomaisesti myös — yritysten tarpeisiin.

Proficy Plant Applications

MES-ratkaisu kattaa koko tuotannon

Proficy Plant Applications antaa yleiskatsauksen ja hallinnan tuotannostasi yhden järjestelmän kautta. Ohjelmisto on työkaluna tehokkuuden, laadun ja suorituskyvyn jatkuvaan parantamiseen. Järjestelmän moduulipohjaisuus tekee varmatoimisesta valmisratkaisusta yksilöllisen. Maksa vain niistä ominaisuuksista, mitkä tuovat yrityksellesi konkreettista hyötyä. Moduulipohjaisuus tuo ratkaisuun joustoa, sillä voit lisätä moduuleita nopeasti sitä mukaan, kun liiketoimintasi kehittyy ja tarpeet muuttuvat.

Proficy Plant Application moduulit:

Tehokuuden hallinta

Tehokkuuden hallinta

Moduuli seuraa ja valvoo laitteiden tehokkuutta (OEE) ja muita kriittisiä keskeisiä suorituskykyindikaattoreita kuten seisokkeja, hukkaa, tuotantomääriä, MTFB:tä (mean time between failures) ja MTTR:ää (mean time to repair).

Analysoimalla kaikki tiedot Proficy Plant Applications pystyy tunnistamaan ja näyttämään syy-yhteydet. Järjestelmä tukee manuaalista, puoliautomaattista ja täysautomaattista tiedonkeruuta.

Tuotannonhallinta ja seuranta

Moduulin avulla saat kattavat yleiskuvan koko tuotantovirrasta. Pysyt suunnittelemaan ja ohjaamaan eri tuotteiden tuotantolinjoja ja yksittäisiä toimintoja. Tilaukset haetaan suoraan ERP-järjestelmästä, ajoitetaan tuotantoon ja toteutetaan kapasiteetin salliessa. Tiedot valmistuneiden yksikköjen määrästä ja raaka-ainekulutuksesta siirtyvät ERP:iin automaattisesti.

Moduuli tarjoaa täyden jäljitettävyyden raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen sekä kattavan raportoinnin ja analyysin.

Tuotannonhallinta ja seuranta - Production Managment and Tracking
Laadunhallinta Quality Management

Laadunhallinta

Quality Management-moodulin avulla voit olla varma tuotteiden laadusta ja pystyt reagoimaan poikkeamiin hyvissä ajoin.

Työkalu tuottaa trendejä, tilastoja, SPC (Statistical Process Control – tilastollinen prosessinohjaus) ja kontrolloi laatutasoja jatkuvasti. Havaitessaan virheen järjestelmä ilmoittaa siitä hyvissä ajoin. Näin pystyt säästämään materiaali- ja energiakustannuksissa, välttämään hylkyjä ja lopulta alentamaan tuotantokustannuksia. Lisäksi varmistat tasaisen laadun ja pystyt paremmin vastaamaan loppuasiakkaiden toimitusaikoihin. Käyttöohjeet, tekniset tiedot, reseptit, toimenpideasiakirjat, laboratorionäytteet ja monet muut vastaavat tiedot voidaan integroida moduuliin. Moduuli tukee CRF Part 11-standardia.

Eräanalyysi

Batch Analysis – moduulin avulla voit analysoida ja vertailla tietoja erä-, prosessi- ja vaihetasolla. Moduuli perustuu ISA-88-standardiin ja se on yhteensopiva tunnetuimpien erätoimitusjärjestelmien (DCS) kanssa. Käynnissä olevien ja valmistuneiden erien reseptikohtaiset tiedot tallentuvat sähköisesti EBR (= Electronic Batch Records) -muotoon.

Eräanalyysi - Batch Analysis

Merkittävimmät ominaisuudet

  • Valitse vapaasti tarjolla olevista moduuleista parhaiten palveleva kokonaisuus.
  • Seuraa ja etsi tietoja tuotannon tilasta, laitteista ja materiaaleista yhden mittausjärjestelmän kautta.
  • Mahdollisuus hallita useita laitoksia jopa globaalilla skaalalla.
  • Seuraa tuotantoa reaaliajassa.
  • Anna henkilöstölle tarvittavat tiedot tuotannon nopeaan optimointiin.
  • Seuraa koko tuotantoprosessia raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen ja jakeluun.
  • Pääse käsiksi tuote-, erä-, ja prosessianalyyseihin.
  • Käyttäjäystävällinen ja graafinen käyttöliittymä, joka toimiin niin PC:llä kuin myös mobiilisti.

Kehitetty teollisuusyrityksille

Proficy Plant Applications soveltuu modulaarisuutensa ansiosta monenlaisille ja kokoisille teolliseen tuotantoon erikoistuneille yrityksille. Erinomaisten jäljitettävyysominaisuuksiensa ansiosta se on erityisen hyödyllinen aloilla, joiden toiminta on vahvasti säänneltyä ja valvottua, kuten esimerkiksi elintarvike- ja lääketeollisuus.

Testaa Proficy Plant Applications Demo
Proficy Plant Applications sulautuu saumattomasti yhteen seuraavien tuotteiden kanssa:
Proficy Operations Hub

Tee tiedosta näkyvää ja nopeasti ymmärrettävää non-code visualisointialustan avulla.

Lisätietoja
ROB-EX Scheduler

Työkalu tuotannonsuunniteluun ja hienokuormitukseen.

Lisätietoja

Haluatko kuulla lisää?

Asiantuntijamme auttavat sinua rakentamaan ratkaisun, joka vastaa yrityksesi tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota yhteyttä