ROB-EX Scheduler on tuotannon suunnitteluun ja hienokuormitukseen erikoistunut työkalu. Graafisen ja dynaamisen käyttöliittymän avulla voit helposti laatia tehokkaan suunnitelman ja päivittää sitä nopeasti tilanteiden muuttuessa. Tuloksena on tehostunut kapasiteetin käyttö, sekä selkeämpi, joustavampi ja käyttäjäystävällisempi tuotannon suunnittelu. Kaikki asiaankuuluvat tiedot ovat saatavilla, jotta voit tehdä oikeita valintoja – joka kerta.

Optimoi tuotantosi Rob-Ex:n avulla

Optimoi tuotannonsuunnittelu ROB-EX:n avulla

Monet ERP-järjestelmät ja laskentataulukot tarkastelevat suunnitelmaa karkeammalla tasolla, eikä niitä ole kehitetty pysymään nopeiden tuotantomuutosten mukana. ROB-EX Scheduler on suunniteltu hallitsemaan tuotannossa yleisesti esiintyviä dynaamisia riippuvuuksia ja niiden keskenäisiä vaikutuksia, eli varmistamaan vakaamman ja optimaalisen tuotannon.

Täydellisen yleiskatsauksen avulla voit vastata nopeammin asiakkaiden tiedusteluihin toimitusajoista ja käsitellä paremmin tilausten ja tuotannon muutoksia. Tuloksena on vähemmän suunnitteluun käytettyä aikaa, lisääntynyt tehokkuus, vähemmän tuotantokatkoksia ja parempi toimitusaikojen pitävyys.

Ominaisuudet

  • Visuaalinen yleiskatsaus kaikista tilauksista reaaliajassa interaktiivisten Gantt-suunnittelunäkymän avulla.
  • Nopea ja helppo suunnittelu sekä uudelleensuunnittelu muutostilanteissa.
  • Reaaliaikainen yleiskatsaus suunnitelman muutoksen seurauksista. Mahdollisuus simuloida erilaisia ​​skenaarioita ja nähdä seuraukset ennen muutoksen tekemistä.
  • Tehokkaat työkalut pullonkaulojen havaitsemiseen ja välttämiseen, mikä lisää tuotannon tehokkuutta.
  • Työkalut resurssien, kapasiteetin, reittien, toimitusaikojen, materiaaliluettelon ja muiden olennaisten parametrien määrittämiseen.
  • Selkeä ero varastotilausten ja asiakastilausten välillä, joten voit priorisoida kiireellisiä asiakastilauksia varastotilausten edelle.
  • Pääsy useille käyttäjille. Näe päivitykset ja tee muutoksia suunnitelmaan samanaikaisesti.
  • ROB-EX voidaan integroida kaikkiin markkinoilla olevien modernien ERP- ja MES-järjestelmien kanssa

Helppo integrointi ERP -järjestelmään

ROB-EX:a voidaan käyttää itsenäisenä työkaluna tai linkittää ERP-järjestelmän kanssa. Olemme kehittäneet tiedonsiirtorajapintoja kaikkiin tunnettuihin ERP -järjestelmiin. Rajapinnat on helppo ottaa käyttöön ja tiedonsiirron aloittamisen kanssa pääsette nopeasti liikkeelle.

Kun linkität ROB-EX:n ERP-järjestelmääsi, ROB-EX Planner hakee automaattisesti tietoja muun muassa tilauksista, koneista / laitteista, materiaaleista ja työvaiheista. Planner voi myös raportoida toteumatietoa takaisin toiminnanohjausjärjestelmälle, esimerkiksi raaka-aineiden kulutuksesta ja tuotantomääristä. Tämän ansioista suunnittelusta tulee entistäkin tarkempaa ja tiedonkulku on läpinäkyvää koko tuotanto-organisaatiossa.

ROB-EX on kehittänyt ja toimittanut järjestelmää yli 20 vuoden ajan, ja se on nykyään kansainvälinen yritys, joka toimittaa tuotannonsuunnittelua maailmanlaajuisesti. Lue lisää ROB-EX:sta heidän verkkosivustoilla.

Asiantuntijamme auttavat sinua tuotannonsuunnitteluratkaisun käyttöönotossa ja tehokkaan käytön varmistamisessa.

Rob-Ex:n käyttöliittymä

ROB-EX Scheduler Web Planner 8 minuutissa

Videolla on kuvattu ROB-EX:in uusimman selainpohjaisen version toiminnallisuutta.

Kokeile maksutta 30 päivän ajan!

Tarjoamme ROB-EX Schedulerista maksuttoman kokeilujakson. Testaa ohjelmiston sopivuutta ja mahdollisuuksia käytännössä omassa toimintaympäristössäsi. Ota meihin yhteyttä – järjestämme asian.

Tutustu asiakastarinoihin

Pyydä ilmaista esittelyä!

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiinne.

Ota yhteyttä