Teollisuudessa datan hyödyntäminen alkaa yhdistämällä tuotantolaitteet, prosessit ja ihmiset. Pelkästään jo tämä tehtävä voi tuntua ylitsepääsemättömältä, mutta onneksi tätä varten on kehitetty teknologioita, joiden avulla voit keskittyä tiedon jalostamiseen ja liiketoimintasi uudistamiseen.

Riippumatta siitä siirrätkö tietoa pilveen vai laitoksen sisällä, tietoturva on pohja kestävälle liiketoiminnalle – alusta alkaen ja läpi elinkaaren. Kun järjestelmien ja tiedon määrä kasvaa, ja datasta tulee kiinteä osa liiketoimintaa, on erityisen tärkeää, että yhteyskerros huolehtii myös tiedon laadusta, luotettavuudesta, sekä osaa palautua ongelmatilanteista.

Teknisen laadun lisäksi tieto tulee olla hyvin kuvattua, mallinnettua ja esivalmisteltua, jotta tiedon hyödyntäminen läpi organisaation on mahdollisimman tehokasta, mahdollistaen analytiikan ja sovelluskehityksen sykliaikojen minimointi (DataOps).

Toimitamme yksittäisiä ratkaisuja tai kokonaisvaltaisia tietoinfrastruktuureja, joilla analytiikka ja sovelluskehitys pääsee nopeasti ja laadukkaasti vauhtiin, ja elinkaarenhallinta on vaivatonta.

Tutustu aiheeseen
Introduction to industrial data

Start your industrial digital transformation journey with developing an effective, future-proof industrial data strategy.

Read our guide to improve your connectivity and data practices, from field-level collection to effective analysis.

Avaa PDF
The End of Silos

How industrial connectivity,
new IIoT technologies and digital processes are taking collaboration and innovation to new levels.
Read about Connected Machines, Efficient Communications, Smarter Operations.

Avaa PDF
Four practical use cases for Industrial DataOps

Most manufacturing companies realize the benefits of leveraging industrial data to improve production and save costs, but the challenge is to integrate data streams across applications. Industrial DataOps provides a new approach to data integration and management.

Lue lisää