Lue, miten RS Productionin avulla Transmeri Logistics saa tarkan ja reaaliaikaisen näkyvyyden tuotantolaitteiden tehokkuuteen ja hävikkeihin, josta hyötyvät kaikki tuotantolinjan työntekijöistä yrityksen johtoon.

Ei enää tehokkuudenseurantaa kynällä, paperilla ja Excelillä

Transmeri Logistics on osa Transmeri Oy -konsernia, joka on suomalainen elintarvikkeita, päivittäistavaratuotteita, kosmetiikkaa ja torjunta-aineita tuottava ja maahantuova yritys. Transmeri Logisticsilla on Vantaalla seitsemän pakkauslinjaa, jotka koostuvat eri-ikäisistä ja suorituskykyisistä koneista ja laitteista.

Tuotannon tehokkuutta seurattiin manuaalisesti kynällä ja paperilla sekä tietysti Excelillä. Seuranta oli jälkijättöistä ja raportointi hidasta, jolloin ongelmien reagointiin ja kehittämiselle ei jäänyt yhtä paljon aikaa.

Lataa referenssi tästä »

Transmeri Logistics otti käyttöön RS Productionin, monipuolisen ja visuaalisen OEE-järjestelmän. RS Productionin avulla Transmeri Logistic saa tarkan ja reaaliaikaisen näkyvyyden tuotantolaitteiden tehokkuuteen ja hävikkeihin. OEE-seuranta auttaa löytämään tuotannosta sudenkuopat ja pullonkaulat, kohdistamaan ennakoiva huolto oikein, ehkäisemään seisakkeja ja antamaan perustelut korjaus- tai korvausinvestoinneille.

Lataa Transmeri Logisticsin asiakastarina ja lue lisää yhteistyön tuloksista! 

Referenssistä selviää, miten Transmeri Logisticsilla on vastaanotettu OEE-järjestelmä ja minkä yritys näkee järjestelmän suurimpana hyötynä.

Lataa referenssi: Transmeri Logistics

(Lataus ei vaadi rekisteröitymistä.)


”Minä suosittelen RS Productionia tuotantolaitoksiin, joissa ei vielä ole tuotannon päivittäistä seurantaa – joissa tiedetään yleistasolla, kuinka paljon tavaraa syntyy päivässä, mutta ei tiedetä, miten. RS Production auttaa myös, kun haluaa kannustaa tuotannon työntekijöitä seuraamaan, missä mennään.”

Emilia Kokkola, tuotantopäällikkö, Transmeri Logistics Oy