Kuuntele asiantuntijakeskustelu, miten OEE:llä monimutkainenkin tuotantoprosessi saadaan muutettua yksinkertaiseksi ja ymmärrettäväksi tunnusluvuksi, joka antaa kuvan tuotannon todellisesta tehosta.

Miten hyödynnetään OEE työkalua tuotannon kehitystyön apuna? Miten järjestelmä käyttöönotetaan ja mitä se edellyttää yritykseltä? 

Keskustelimme aiheesta webinaarissamme: OEE – kehitystyökalu tiedolla johtamisen tukena. Lataa tallenne asiantuntijakeskustelusta, ja saat tietää, kuinka OEE:llä monimutkainenkin tuotantoprosessi saadaan muutettua yksinkertaiseksi ja ymmärrettäväksi tunnusluvuksi, joka antaa kuvan tuotannon todellisesta tehosta. Kuinka tämä kaikki saadaan toimimaan yrityksessäni ja mitä se vaatii käytännössä toimiakseen?  

Asiantuntijamme Sami Törnroos ja Juha Malmberg lähestyvät OEE aihetta käytännön ja käyttöönoton näkökulmasta. 

Kuuntele webinaaritallenne täyttämällä tietosi:

Tilaa linkki webinaaritallenteeseen

* indicates required

Lataaminen on täysin maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Täyttämällä lomakkeen annat luvan markkinointiviestintäämme, jonka voit kuitenkin perua milloin vain.

Tallenteelta kuulet lisää mm. seuraavista aiheista:

  • Tuotannon hallinta ja ohjaaminen lattiatasolla
  • Tuotannon reaaliaikainen seuranta ja sen hyödyt
  • Tulosten esittäminen ja hyödyntäminen eri käyttäjäryhmillä
  • Kuinka käyttöönottoprosessi etenee ja mitä se edellyttää 
  • Tutustuminen järjestelmään 

Webinaaritallenteen kuunneltuasi tiedät, mitä datalla voidaan OEE avulla tehdä ja olisiko OEE ratkaisu myös teidän tuotantonne kehittämiseen.


Webinaarin asiantuntijat:

Sami Törnroos – kymmenen vuoden kokemus eri teollisuustoimialoilta, kuten konepaja-, kokoonpano-, ja elintarviketeollisuudesta. Sami auttaa Novotekilla asiakkaita sekä tuotannonsuunnittelun ja -ohjauksen että OEE -tehokuudenseurannan ratkaisuissa.
Juha Malmberg – yli kymmenen vuoden kokemus tuotantotehokkuuden kehittämisestä eri yrityksissä sekä erilaisissa tuotantoympäristöissä. Juha on keskittynyt tuotannon ja tuotantolaitteiden tehokkuuden mittaamiseen ja parantamiseen OEE-laskennan kautta.