VMT Plastic Solutions saa OEE-järjestelmällä merkittävää tukea Lean-tuotantoon. Tutustu asiakascaseen!

Tuotannon tehokkuudenseuranta tukemaan kehittämistä ja kasvua

VMT Plastic Solutions on jo lähes 50 vuotta toiminut perheyritys. Yhtiö tuottaa muovituotteita, ja on erikoistunut teknisiin puhallusmuovaus- ja ruiskuvaluratkaisuihin mm. ajoneuvoteollisuudelle sekä työkone- ja laitevalmistajille.

Tuotannon kehittäminen oli haastavaa, koska tuotannon nykytilanteesta ei saatu riittävää tietoa. VMT Plastic Solutions päätti siirtyä “musta tuntuu” -ajattelusta faktaan perustuvaan tietoon ja valjasti Novotekin RS Production -järjestelmän ja sen myötä OEE-tehokkuudenseurannan käyttöön.

Lataa referenssi tästä »

RS Production -järjestelmän myötä VMT Plastic Solutions saa nyt monipuolista tietoa tuotannon nykytilasta. OEE-tehokkuudenseurannan avulla yhtiö voi tarkastella jatkossa mm. tuotantohävikkejä huomattavasti monipuolisemmin - niin käytettävyyden, nopeuden kuin laadun näkökulmista.

Lue millaisia hyötyjä ja mahdollisuuksia Novotekilta hankittu OEE-järjestelmä toi Lean-tuotannon ja yrityksen kasvun tueksi.   

Lataa referenssi: VMT Plastic Solutions

(Lataus ei vaadi rekisteröitymistä.)

”Järjestelmä auttaa kehittämään tuotantoa kokonaisvaltaisesti ja systemaattisesti. Se toi kokonaan uuden näkyvyyden tuotannon nykytilaan. Nyt saamme jatkuvasti tietoa koneista, tuotteista ja vaiheista ja tapahtumista aina, kun muotti liikkuu ja uusi kappale syntyy.”

Marja Mäkinen, toimitusjohtaja ja omistaja, VMT Plastic Solutions