Ota yhteyttä

Keskustele asiantuntijan kanssa

Hyväksyn täten Novotek:n henkilötietokäytännön

HMI/SCADA toimii tänään ja tulevaisuudessa

Novotek on toimittanut GE:n iFIX- ja Cimplicity-sovelluksiin perustuvia HMI/SCADA-ratkaisuja jo vuodesta 1985. Ratkaisuillamme valvotaan ja ohjataan päivittäin tuhansia prosesseja.

Tulevaisuusvalmis innovaatio, jonka takana on vankka historia

HMI of the future is High Performance HMIs where colors are grey and graphics are plain.

Novotek oli ensimmäisten joukossa luomassa PC-pohjaista SCADA-ohjelmistoa 1980-luvulla. Vuosien mittaan olemme kehittäneet ratkaisujamme uskomattomalla vauhdilla. Yhteistyössä GE:n kanssa luomme seuraavan sukupolven HMI/SCADA-ohjelmistoa, joka on entistäkin joustavampi, innovatiivisempi ja käyttöpaikasta riippumaton.
Lue lisää uusimmista HMI-, hälytys-, raportointi- ja tiedonsiirtoratkaisuistamme.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton web-demo. Soita 020 7959 450 tai lähetä sähköpostia info@novotek.fi

Lataa iFIX 5.9 datalehti >>iFIX has done an excellent job over the years..

..and continues to be one of the most solid and flexible SCADA platforms on the market. GE Intelligent Platforms Proficy Software optimizes baggage sorting in Copenhagen Airport.

Lars Peter Larsen, System Specialist, Copenhagen AirportAnother great benefit

is that if we run tests we can easily drill down from month values, all the way down to minute values.

Anders Lundquist, Production Engineer, Arctic Paper Grycksbo AB

HMI/SCADA
vedenkäsittelyyn
Mikä on erittäin
suorituskykyinen High Performance HMI
HMI/SCADA
elintarviketeollisuuteen
 

Tulevaisuuden vaatimustason täyttävä käyttöliittymä

Novotekin yhteistyökumppani GE on luonut kattavan tutkimus- ja kehitystyön pohjalta seuraavan sukupolven käyttöliittymän (UI). Se on ainutlaatuinen niin ulkoasultaan kuin käytettävyydeltään. Tulevaisuus on tyylikkäämpi. Tavoitteena on osata ennakoida tilanteet ja mukauttaa tietomassaa niin, että käyttäjä näkee vain tarvitsemansa tiedot ja juuri oikeaan aikaan. Novotekin ratkaisujen ulkoasu on jo päivitetty uudelle tasolle. Pehmeät harmaan sävyt miellyttävät silmää, ja sisällön selaus on intuitiivista.

The principles is that everything should be minimalistic to give the operator the ability to react faster.

Lue lisää High Performance HMI:stä

Kehityksessä mukana: Internet of Things (IoT) ja teollinen internet

IoT and augmented reality is here and your HMI should be prepared to take those steps.

GE:n seuraavan sukupolven SCADA täyttää monilta osin teollisen internetin periaatteet ja tukee osaltaan myös Internet of Things -ideologian kehittymistä. Tavoitteena on kokonaisvaltainen verkottuminen, jolloin myös SCADA-järjestelmän todelliset mahdollisuudet tulevat esiin. Tavoitteena on muodostaa yhteys käyttäjien ja heidän ympärillään olevien laitteiden välille ja varmistaa, että käyttäjät näkevät vain tarvitsemansa tiedot. Edellytyksenä on, että järjestelmien näyttämät tiedot mukautuvat käyttäjän, hänen sijaintinsa ja koneen tilan mukaan.
Novotekin kehittämät Google Glass -älylasit ovat hyvä käytännön esimerkki nykykehityksestä.

Käytännöllinen hälytysten hallinta

Alarms and procedures for handling those are key in a good HMI. All the basic should exist in any HMI.Hälytykset ovat olennainen osa kaikkia SCADA-järjestelmiä. Yleensä näytöllä näkyy vain selkeä kuittaamattomien hälytysten luettelo. Olemme tehneet töitä hälytysten käsittelyn parissa yli 25 vuoden ajan. Sen tuloksena tiedämme, kuinka käytännöllinen, toimiva järjestelmä luodaan. Tuotevalikoimamme sisältää käyttäjille ja huoltohenkilöstölle suunnattuja käytännöllisiä työkaluja hälytysten estämiseen, ryhmitykseen, esittämiseen ja analysointiin.Helppo ja dynaaminen raportointi

In relation to most HMIs is there a need for reporting and having a seamless connection to this is great.

Raportit kuuluvat olennaisena osana yritystoimintaan. Monille yrityksille tuottaa kuitenkin edelleen vaikeuksia raportoida virheettömästi ja ajallaan. Se onnistuu Novotekin ja GE:n kehittämien SCADA-raportointityökalujen kattavilla ja käytännöllisillä toiminnoilla. Niissä käytetään Microsoftin raportointityökaluja, joten yhteentoimivuus on erinomainen ja käyttö sujuu Microsoft-sovellusten tapaan vaivattomasti. Raportointiratkaisuamme käytetään kaikilla teollisuudenaloilla, ja se sisältää täyden tuen kirjausketjujen tallentamiseen. Siksi raportointityökalumme soveltuu lähes kaikkialle. Raportin tietonäkymä on selkeä, mutta tietojen tallennusominaisuudet ovat vieläkin paremmat. Tiedot tallennetaan Historian-järjestelmään, joka on nopea, joustava ja tehokas tietolähde.

Lue lisää raportointiin liittyvistä ratkaisuistamme täältä

Yhteys kaikkeen kaikkialla

Kepware is the best communication platform in the world with extensive number of supported protocols and devices. It just works!

Novotek on aina ollut kommunikoinnin asiantuntija, ja kommunikointi on myös SCADA-ratkaisun ydin. Olemme kehittäneet itse kymmeniä laiteajureita, mutta teemme myös yhteistyötä Kepwaren kanssa. Kepware toimii Portlandissa, Mainen osavaltiossa Yhdysvalloissa. Kepware on saanut useasti kiitosta kattavasta OPC-laiteajurien valikoimastaan. Niiden määrä kasvaa jatkuvasti, sillä jokaisessa uudessa KEPServerEX-mallissa on uusi ajuri. Kepwaren vahvuutena on kommunikointi- ja OPC-asiantuntijuus, joissa yhtiö on tämän päivän markkinajohtaja. Novotek osaa myös kehittää ratkaisut hankaliin kommunikointitarpeisiin ja vanhoihin tai vanhentuneisiin laitteisiin.

Lue lisää Kepwaresta täältä

Lataukset

Brochure - GE: Decrease your HMI/SCADA risk

Decrease your HMI/SCADA risk. Key steps to minimize unplanned downtime and protect your organization.

Customer Story - Grycksbo Paper

Grycksbo have been working with information systems for several decades since it is vital for their process to have a history of what have been produced, but also be able to see trends of the data.

Product Sheet - Proficy HMI/SCADA – iFIX 6.1

Building on a track record of success and continual enhancements, the latest release of Proficy HMI/SCADA - iFIX is here and takes HMI/SCADA to the next level!

Handbook - The High Performance HMI Handbook

The High Performance HMI Handbook is the first and only comprehensive book containing the best-practice principles for assessing, designing, and implementing proper process control Human-Machine Interfaces (HMIs).

Tarvitsetko tukea tuotannon suorituskyvyn kehittämiseen? Varaa maksuton web-esittely

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Kerromme, mikä ratkaisu tukisi teidän tuotantoanne.

Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@novotek.fi tai soittaa numeroon 0207 959 450.

Hyväksyn täten Novotek:n henkilötietokäytännön