Ota yhteyttä

Keskustele asiantuntijan kanssa

Hyväksyn täten Novotek:n henkilötietokäytännön

OEE-tehokkuudenseuranta

Reaaliaikaista ja automaattista tehokkuudenseurantaa

 

Seuraa ja kehitä tuotantoa päivittäisessä työskentelyssä

Get better and faster feedback on your performance through OEE

Mitä ei mitata, sitä ei voi kehittää: nykyaikainen OEE-järjestelmä tarjoaa luotettavan tiedon siihen, miten tuotantoa voi parantaa. Reaaliaikaisella ja automaattisella tuotannontehokkuuden seurannalla teet arjessa muutoksia kohti kannattavampaa ja tehokkaampaa tuotantoa.

OEE-järjestelmän avulla voit tuottaa enemmän nykyisellä laitekannallasi. Sekä tuotanto että asiakas hyötyvät, kun tuotannon laatupoikkeamat vähenevät, tuotanto toimii optimoidulla tavalla ja kulut laskevat.
 

 
Haluatko oppia, miten OEE-tunnusluvut ja OEE-järjestelmän hyödyntäminen auttaa tehostamaan tuotantoa? Lataa tiivis oppaamme Miten saada tuotannosta enemmän irti – OEE-tietopaketti >> 

Miksi valita RS Production -OEE-järjestelmä?

oee

Pohjoismaiden markkinajohtajiin kuuluva RS Production on monipuolinen ja yrityksen tarpeisiin mukautuva OEE-järjestelmä. RS Production tukee muutoksia entistä parempaan tuotantoon ja päivittäisjohtamiseen.

RS Production on helppokäyttöinen, moderni, ja tarjoaa luotettavaa dataa visuaalisissa raporteissa, joita on helppo hyödyntää käytännössä. Perustoiminnallisuuksiltaan se on markkinoiden monipuolisin ja on helposti laajennettavissa tuotannon hallintaan, ohjaamiseen ja raportointiin – et siis tarvitse esimerkiksi erillistä MES-järjestelmää.

RS Production mittaat ja tarkkailet reaaliaikaisesti tuotannon tiloja, tuotoksia ja häiriöitä. Laatupoikkeamista aiheutuvat kulut laskevat ja sijoitetun pääoman tuotto kasvaa.

Se on luonnollinen valinta sille, joka haluaa digitalisoida tuotannon prosessit, johtaa tiedolla ja tehdä toiminnasta kannattavaa ja kestävää. Se kerää dataa tuotannosta monilla eri tavoilla ja tarjoaa luotettavan tiedon kaikille sitä tarvitseville. Hallinnollisen työn määrä vähenee, kun tieto on aina saatavilla ja luotettavaa.

80 % useita OEE-järjestelmiä rinnakkain kokeilleista valitsi RS Productionin. RS Productionia kehutaan sen sujuvasta käyttöjärjestelmästä ja kattavista toiminnallisuuksista. Novotekin kiitetyllä asiakastuella jokaisesta toiminnallisuudesta saa parhaan hyödyn irti.

Miten onnistua OEE-järjestelmän hankinnassa ja mitä tulee ottaa huomioon? OEE-järjestelmän ostajan oppaasta löydät kaiken, mitä sinun tulee tietää OEE-järjestelmän hankintaan liittyen. 

Esimerkkejä RS Productionista käytännössä

Lue, miten RS Production on nostanut tuotannon laatua ja kannattavuutta näillä tunnetuilla asiakkailla.

 
 


 

RS Productionilla nettotuotanto
kasvoi 15 %

 

Sandvik


RS Production on yksinkertainen ja visuaalinen järjestelmä

laitteiden ja toimintojen suorituksen mittaamiseen

Malin Ödegård


Yksinkertainen, nopea, käyttäjäystävällinen. Mahdollistaa helpot muutokset ja soveltamisen omien toiveiden mukaiseksi.

Rickard Mårdh


Helppokäyttöinen niin linjaoperaattoreille kuin valvojillekin.

 

Ann-Loiuse Wärners
 
 
 
 
 

Laatupoikkeamat vähenivät
68 % RS Productionin avulla

Kopparberg

RS Production i4 Pro – markkinoiden kattavimmat toiminnallisuudet

oee knl

RS Production on tehokas väline helppokäyttöisessä paketissa. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Käyttöliittymän voi mukauttaa tuotantolinjan ja -prosessin tarpeisiin. Sitä voivat käyttää niin tuotannon työntekijät kuin työnjohto ja yrityspäättäjät parantamaan työn tehokkuutta ja tekemään oikeita päätöksiä datan perusteella. Lean-ajattelun ja Kaizenin periaatteiden mukaisesti saat konkreettista tukea tuotannon turhuuksien poistamiseen pieni askel kerrallaan.

OEE, TEHOKKUUS JA HUKKA. OEE:n ja hukan visualisoidut raportit näyttävät tuotannon tehostamisen mahdollisuudet. Keskitä kehityskohteet ja muutokset sinne, mistä niistä on eniten hyötyä.

NYKYTILA JA TOTEUTUMA. Automaattisilla sähköposteilla ja tulosteilla varmistat, että kokouksissa on aina ajantasaiset raportit tuotannon prosesseista. Se luo läpinäkyvän ja yhteisen kuvan siitä, missä mennään, jotta voitte yhteisesti lähteä toteuttamaan suunnitelmia.

RS PRODUCTIONIN MOBIILI. RS Productionin Mobiili tuo visuaalisen hallinnan suoraan älypuhelimeen. Seuraa reaaliajassa nykytilaa, tuloksia ja tehokkuutta puhelimitse, olit sitten tehtaalla tai reissussa.

RS PRODUCTIONIN VISUALISOINTINÄYTÖT. RS Productionin näytöt ovat digitaalinen työkalu tuotannon eri työntekijöiden osallistamiseen, jotta kaikki osaavat tehdä tietoon pohjautuvia ja perusteltuja päätöksiä ongelmatilanteissa. Saat haluamasi ja tarvitsemasi näkymät televisioruudulle ilman koodaamista.

TAPAHTUMAPOHJAISET LOMAKKEET JA TARKISTUSLISTAT. Varmista, että oikeat ohjeet ovat oikeiden ihmisten saatavilla oikeaan aikaan. Seuraa lomakkeiden ja tarkistuslistojen näkyvyyttä ja työn etenemistä.

ANDON JA AVUNPYYNTÖ. RS Productionin viestintäkanavilla varmistat, että tieto keskeytyksistä saavuttaa oikeat henkilöt oikeaan aikaan. Tuotannon henkilöstö voi reagoida häiriötilanteisiin nopeasti, kutsua tarvittavaa tukea ja ratkaista ongelmia entistä nopeammin ja vähentää keskeytyksiin kuluvaa aikaa ja niistä aiheutuvia haittoja.

 

OHJELMISTOLAAJENNUKSET. RS Productionia voi laajentaa useilla laajennuksilla.
● Track and Trace tarjoaa kattavan jäljitettävyystoiminnon siihen, mitä raaka-aineina ja työkaluja tuotantoerissä on käytetty. Työkalu visualisoi esimerkiksi tehokkuuden vaihtelut raaka-aineittain. Tiedoista hyötyvät niin tuotannon kehittäjät kuin asiakkaiden ja toimittajien kanssa viestivät.

● Competence Matrix auttaa hallitsemaan henkilöstön osaamista ja ohjaamaan oikeat työntekijät oikeisiin tehtäviin. Se auttaa ehkäisemään laatupoikkeamia ja turhia kuluja.

● Stable Process ja SPC (statistical process control) etsii prosessien tilastolliset poikkeamat prosesseissa ennen kuin laatu tai tehokkuus ehtivät notkahtaa. Lisäosan avulla saat visuaaliset raportit laatupoikkeamista.

Lataukset

Product Information – OEE-järjestelmän ostajan opas

OEE-järjestelmän ostajan opas

Product Information – OEE-tietopaketti

Miten saada tuotannosta enemmän irti – OEE-tietopaketti

Product Information – RS PRODUCTION i4 PRO

A complete standard solution for data-driven production management

Tarvitsetko tukea tuotannon suorituskyvyn kehittämiseen? Varaa maksuton web-esittely

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Kerromme, mikä ratkaisu tukisi teidän tuotantoanne.

Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@novotek.fi tai soittaa numeroon 0207 959 450.

Hyväksyn täten Novotek:n henkilötietokäytännön