Ota yhteyttä

Keskustele asiantuntijan kanssa

Hyväksyn täten Novotek:n henkilötietokäytännön

Markkinoiden parhaat IoT-teknologiat liiketoimintasi kehittämiseen

Ratkaisut teollisen tiedon liityntään, keräämiseen, varastointiin, yhdistelyyn, jakamiseen, analysointiin ja operointiin – nopeasti

 

Luo kilpailuetua nopeasti ja tehokkaasti


Tavoitteletko operatiivisen tehokkuuden parantamista? Aiotteko tuottaa uusia palveluita? Kohtaatko haasteita tiedon saatavuudessa, laadussa, analysoinnissa, tai sen hajanaisessa sijainnissa eri järjestelmissä?

Ratkaisemme teollisen tiedon haasteesi nopeasti ja kustannustehokkaasti markkinoiden johtavilla valmisratkaisuilla. Meiltä saat niin IoT kokonaisratkaisut, kuin haastavat tietolähde/-järjestelmä integraatiot.

Ota yhteyttä soittamalla Sakarille +358 40 167 6708, tai lähetä kysymyksesi osoitteeseen info@novotek.fi

Liity ja integroi

Tieto on usein hajallaan eri aikakausien ja -valmistajien järjestelmissä. Erilaiset rajapinnat, väyläratkaisut, protokollat ja tietomuodot täytyy saattaa yhteen – mikä voi tuntua paljon aikaa ja rahaa vievältä tehtävältä.

Tiedonkeruun ratkaisuistamme löydät sadat rajapinnat ja protokollat, joilla liityt kaikkiin yleisimpiin laitejärjestelmiin sekä tuotannon IT-järjestelmiin ja pilvialustoihin. Samalla tieto voidaan yhtenäistää, aggregoida ja skaalata haluttuun muotoon, sekä kahdentaa tai puskuroida matkalla.


Lue lisää teollisen tiedon liityntäratkaisuista

Kerää ja varastoi

Hyödynnä tiedon varastoinnissa järjestelmiä, jotka mahdollistavat tiedon puskuroinnin ja manuaalisen hallinnan. Vältät ongelmat, joita tietolähteiden tai tietoverkkojen saavuttamattomuus voisivat aiheuttaa.

Tiedon tehokasta hyödyntämistä varten tietoa tulee usein yhdistellä eri lähteistä, kuten antureista, MES- ja ERP-järjestelmistä sekä huollon järjestelmistä. Tiedon yhdistäminen lähellä tietolähdettä helpottaa tiedon hyödyntämistä niin tehdasjärjestelmissä kuin pilvipalveluissa.

Autamme sinua keräämään ja tallentamaan teollisen tiedon siten, että se on hyödynnettävissä niin paikallisjärjestelmissä, kuin esimerkiksi pilviratkaisuissa tai kolmansien osapuolien palveluissa.

Jaa ja analysoi

Tiedon analysointi vaatii usein reaaliaikaisuutta, eheyttä, sekä selkeää ja yhtenäistä muotoilua.

Tiedon kontekstualisointi ja aggregointi voidaan toteuttaa keskitetysti ennen sen laajempaa jakelua eteenpäin. Kun tietoa yhdistellään ja mallinnetaan lähellä syntypaikkaa, on tieto helpommin hyödynnettävissä joka tasolla ja elinkaaren aikaiset muutokset ovat helpommin hallittavissa.

Analysointi on tiedon jalostusprosessin keskeisin osa. Novotekin ratkaisuilla on helppo analysoida ja luoda koneoppivia malleja prosessien laadun, ennustettavuuden ja poikkeuksien havaitsemiseksi. Organisaatiosi kyvykkyydet teollisen tiedon jalostukseen kasvavat.

Lue lisää ThingWorx alustasta

Lataukset

ESITE – Luo koneoppivaa analytikkaa helposti

ThingWorx Analyticsin avulla luot koneoppivia malleja ja ennusteita sekä havaitset poikkeukset helppokäyttöisellä työkalulla. Työkalu tarjoaa nopean, skaalautuvan ja helppokäyttöisen tavan luoda koneoppivia algoritmeja.

ESITE – Nopeuta innovaatioita valmiin IoT-alustan avulla

ThingWorx on johtava IoT-alusta, jolla digitalisoit liiketoimintasi kustannustehokkaasti. Järjestelmä skaalautuu tehokkaasti valmiiden komponenttien, laiteobjektien ja rajapintojen avulla – läpinäkyvyys tiedonkeruusta käyttöliittymään asti.

ESITE – Ratkaisu tuotannon järjestelmien integrointiin

OPC Router on monikäyttöinen työkalu varsinkin tehdasympäristössä. Siitä löytyy rajapinnat niin laitteisiin kuin ERP/MES-ratkaisuihin ja pilvipalveluihin (MQTT, REST, SOAP).

ESITE – Suorituskykyinen massatiedon tallennus

GE Proficy Historian tarjoaa tehokkaan, skaalautuvan ja monikäyttöisen tietokannan. Lukuisat ominaisuudet ja rajapinnat helpottavat tiedon hallintaa ja jakamista.

ESITE – Tiedonkeruu tehty helpoksi

KEPserverEX:n avulla pystytät tiedonkeruun nopeasti ja vaivattomasti – satoja laite- ja väyläprotokollia, sekä valmiit IT-yhteydet (mm. MQTT, REST, ODBC, SNMP) valmiina käyttöösi.

Tarvitsetko tukea tuotannon suorituskyvyn kehittämiseen? Varaa maksuton web-esittely

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Kerromme, mikä ratkaisu tukisi teidän tuotantoanne.

Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@novotek.fi tai soittaa numeroon 0207 959 450.

Hyväksyn täten Novotek:n henkilötietokäytännön