Teampac on voinut kasvattaa tuotantoaan henkilöstöresursseja lisäämättä

Teampac on terveydenhuollon ja kosmetiikan tuotteiden sopimusvalmistaja. Tuotannossaan Teampac käyttää Novotekin toimittamaa ROB-EX -tuotannon suunnitteluohjelmistoa. Ohjelmiston avulla tuotantoa on tähän mennessä voitu kasvattaa noin 40 % henkilöstöresursseja lisäämättä.

“Suurin konkreettinen lisäarvo on se, että tänä päivänä koko yrityksen väki näkee aamulla, missä tuotannon osalta mennään ja mitä tulee olemaan niin tämän päivän kuin seuraavien viikkojenkin ohjelmassa.”

– Novotek on toimittanut meille ROB-EX -tuotannon suunnitteluohjelmiston. Tällä hetkellä Novotek tukee ohjelmistoa ja toteuttaa siihen erilaisia lisäräätälöintejä, kertoo Teampacin omistaja ja hallituksen jäsen Perttu Valaja.

 

 

 

 

  

 

Ohjelmiston käyttöönotto sai alkunsa Teampacin tarpeesta siirtää tuotannon suunnittelu graafiseen ympäristöön. ROB-EX:n myötä Teampacin suunnittelu on Valajan mukaan uudistunut kokonaan integroituun järjestelmään siirtymisen johdosta. 

– Nyt dataa saadaan siirrettyä tuotantoon suoraan toiminnanohjausjärjestelmästä. Se on vähentänyt todella paljon sellaista moninkertaista työtä, Valaja sanoo. 

– Suurin konkreettinen lisäarvo on se, että tänä päivänä koko yrityksen väki näkee aamulla, missä tuotannon osalta mennään ja mitä tulee olemaan niin tämän päivän kuin seuraavien viikkojenkin ohjelmassa, Valaja jatkaa.

 

“Teemme samalla tehtaalla ja likimain samalla henkilöstöllä tällä hetkellä 40 % enemmän tuotantoa”

ROB-EX:llä on ollut merkittävä vaikutus myös siihen, että Teampacin tuotantoa on voitu kasvattaa ilman henkilöstöresurssien lisäämistä.

– Teemme samalla tehtaalla ja likimain samalla henkilöstöllä tällä hetkellä 40 % enemmän tuotantoa, Valaja summaa.

– Itse sovellus on ehdottomasti se kaikkein tärkein asia. Se on se sydän, jonka ympärillä toimintamme kehittyy. Toki se vaatii tuekseen toimittajan, joka pystyy ja haluaa tarjota palveluita, ylläpitoa ja tukea siihen päälle, Valaja toteaa.