Ota yhteyttä

Keskustele asiantuntijan kanssa

Hyväksyn täten Novotek:n henkilötietokäytännön

Versiondog automaatiojärjestelmien version- ja konfiguraationhallintaan

Kaikkien automaatiotason järjestelmien version- ja konfiguraationhallinta Versiondog-ratkaisulla - helposti ja tehokkaasti ilman valmistajakohtaisia työkaluja.

 

Oletko joutunut etsimään sovelluksen uusinta versiota tai oikeita asetusarvoja?

Keeping track of files, PLC code and other configuration files is what Versiondog is all about. Other than the normal version control function it also performs automatic back-up and checks. Monet automaatiojärjestelmien parissa työskentelevistä ovat jossain vaiheessa joutuneet etsimään tiettyä sovellusversiota tai varmuuskopiota esimerkiksi sähkökatkon tai yksinkertaisen inhimillisen virheen jälkeen, kun tietoja on poistettu vahingossa. Ei ole myöskään harvinaista, että parametria tai asetusarvoa on muutettu ilman, että aiempaa arvoa on tallennettu muistiin. Usein edellä mainituissa tilanteissa joudutaan kääntymään laitevalmistajien tai sovellusten kanssa työskennelleiden alihankkijoiden puoleen ja luottamaan siihen, että heillä on tarvittavat tiedot tallessa. Versiondog-ohjelmisto on ratkaisu edellä mainitun kaltaisiin tilanteisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton web-demo. Soita 020 7959 450 tai lähetä sähköpostia info@novotek.fi

 Siemens-laitteille

Lääketeollisuuteen ja
säädellyille toimialoille
 Järjestelmä- ja
projektitoimittajille
 

Vastaukset olennaisimpiin kysymyksiin

Versiondog-ohjelmiston avulla varmistat toimintasi jatkuvuuden ja laadun kaikissa tilanteissa. 

Ainutlaatuinen SmartCompare-toiminnallisuus

Smartcompare is unique for Versiondog in the way it connect, store and compare code, documents, configurations and other types of files. Versiondog-ohjelmiston toiminta perustuu tapaan yhdistää ja verrata ohjelmakoodia, parametreja ja muita tietoja. Se sisältää valmiit laiteliitynnät yleisimpiin automaatiolaitteisiin ilman tarvetta laitevalmistajien omille ohjelmistoille, mikä mahdollistaa mm. tietojen vertaamisen aiemmin tallennettuihin tietoihin. Tämä SmartCompare-vertaustoiminnallisuus onkin Versiondog-ohjelmiston ainutlaatuinen ominaisuus, joka mahdollistaa useita hyödyllisiä käyttötapauksia.

Kattava tuki useimmille laitevalmistajille

Versiondog supports Siemens, ADD, Allan Bradly, Mitsubishi, Schneider, GE, Copa data and many moreVersiondog-ohjelmiston tukemien laitteiden määrä on suuri ja kasvaa jatkuvasti. Se tukee useimpia markkinoilla olevia PLC-, DCS-, SCADA-tuotteita sekä muita yleisimpiä teollisuuden automaatiolaitteita kuten esimerkiksi robotti-, liikkeenhallinta- ja kenttäväylälaitteita. Merkittävänä luotettavuuden osoituksena esimerkiksi Siemens on valinnut Versiondog-ohjelmiston ensisijaiseksi asiakkailleen suositeltavaksi ratkaisuksi versionhallinnan tarpeisiin.

 

Nopeasti käyttöönotettavissa 

Versiondog is easy to install and with an intuitive configuration makes it simple to get value out fast.Versiondog-ohjelmiston käyttöönotto onnistuu helposti ja siten hyödyt ovat nopeasti saavutettavissa. Liitynnät ja toiminnallisuudet ovat monipuolisesti konfiguroitavissa ilman ohjelmointiosaamista. Järjestelmän käyttöönotto ja ylläpito onnistuukin tarvittaessa myös asiakkaalta itseltään.

Liity Versiondog-ohjelmiston käyttäjien joukkoon

Join the family of Versiondog with companies like Roche, Audi, BMW, Scania, Volvo, Coca Cola, Carlsberg, Miele and Nestlé.Versiondog on tällä hetkellä käytetyin CMS-ohjelmisto automaatiojärjestelmien versionhallintaan. Asiakkaita on useilta eri toimialoilta ja eri kokoisista yrityksistä, joista osa on lueteltu ohessa. Tutustu aiheeseen liittyviin artikkeleihin ja asiakasesimerkkeihin alla olevista dokumenteista.
 

Versiondog-ohjelmiston tarina

Vuonna 2007 julkaistun Versiondog-ohjelmiston tarina on vielä alussa, mutta jo nyt se on toimitettu yli 1 000 projektin myötä 30 maahan. Versiondog-ohjelmiston takana on Saksan Landaussa sijaitseva yritys nimeltä Auvesy. Lisätietoja ohjelmistosta sekä yrityksestä on luettavissa osoitteesta www.versiondog.com

Our way to better version control with Versiondog

Lataukset

Document: Supported Devices/Software

The list of devices shows all currently supported devices and software for Versiondog.

Customer Story - Nestlé

At the Nestlé plant in Mainz, Germany, a clear strategy for the use of Versiondog versioning and data management software was developed before implementation; no more backing up to USB sticks; huge time savings thanks to Versiondog.

Article - Effective Data Management

Who changed what, where, when and why? In the field of automated production, the higher the level of automation, the more important it is to precisely coordinate all elements involved in the process.

Article - Have you made a backup yet today?

Backing up is the term generally used in the computer world for making a copy of your data in case your working data is lost. If this happens, the backup copy can be used as the basis of restoring the data to its pre-loss state.

Tarvitsetko tukea tuotannon suorituskyvyn kehittämiseen? Varaa maksuton web-esittely

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Kerromme, mikä ratkaisu tukisi teidän tuotantoanne.

Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@novotek.fi tai soittaa numeroon 0207 959 450.

Hyväksyn täten Novotek:n henkilötietokäytännön