Ota yhteyttä

Keskustele asiantuntijan kanssa

Hyväksyn täten Novotek:n henkilötietokäytännön

Versiondog automaation projekti- ja järjestelmätoimittajien tarpeisiin

Automaatioprojektien konfiguraationhallinta on helppoa ja nopeaa kun käytössä on monipuoliset työkalut eri asiakkaiden, projektien ja projektien osien hallintaan.

 

Oletko käyttänyt liikaa aikaa projektin tiedostojen pitämiseen ajan tasalla tai tietyn ohjelmakoodin viimeisimmän version etsimiseen?

Monet meistä ovat joskus etsineet tietyn ohjelmakoodin viimeisintä versiota tai tiettyä projektikonfiguraatiota. Isojen projektien ja asiakasjoukon hallinnan haasteena on monimutkaisuus ja virheiden tekemisen mahdollisuus tiedostoja tallennettaessa ja haettaessa. Versiondog-ohjelmisto on ratkaisu edellä mainitun kaltaisiin tilanteisiin.

Lue lisää versionhallinta ja Versiondog

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton web-demo. Soita 020 7959 450 tai lähetä sähköpostia info@novotek.fi

Versiondog vastaa nykypäivän tarpeisiin

Useiden projektien ja asiakkaiden hallinta on nykypäivänä haastavaa johtuen suuresta laitteiston määrästä. Useimmat hallintatyökalut eivät kuitenkaan pysty käsittelemään varsinaista laitteistoa, ainoastaan perustiedostot. Versiondog-ohjelmisto on erinomainen työkalu sekä tiedostojen että myös automaatiolaitteistojen tietojen käsittelyyn.a.

Nopeasti käyttöönotettavissa 

Versiondog-ohjelmiston käyttöönotto onnistuu helposti ja siten hyödyt ovat nopeasti saavutettavissa. Liitynnät ja toiminnallisuudet ovat monipuolisesti konfiguroitavissa ilman ohjelmointiosaamista.

Versiondogissa on huomioitu monimutkaisten ja mielivaltaisten tiedostorakenteiden käsittelyn sekä käyttäjähallinnan tarpeet, joten se soveltuu erityisen hyvin projekti- ja järjestelmätoimittajille.
 

Lataukset

Document: Supported Devices/Software

The list of devices shows all currently supported devices and software for Versiondog.

Article - Effective Data Management

Who changed what, where, when and why? In the field of automated production, the higher the level of automation, the more important it is to precisely coordinate all elements involved in the process.

Article - Have you made a backup yet today?

Backing up is the term generally used in the computer world for making a copy of your data in case your working data is lost. If this happens, the backup copy can be used as the basis of restoring the data to its pre-loss state.

Customer Story - Egger Ltd

Egger Ltd at Hexham, Northumberland, UK, manufactures chip board and associated products on highly automated production lines. The programs within numerous manufacturing systems and controllers are vital to the resulting OEE of the company and require frequent back up, version control and automatic administration.

Tarvitsetko tukea tuotannon suorituskyvyn kehittämiseen? Varaa maksuton web-esittely

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Kerromme, mikä ratkaisu tukisi teidän tuotantoanne.

Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@novotek.fi tai soittaa numeroon 0207 959 450.

Hyväksyn täten Novotek:n henkilötietokäytännön