Ota yhteyttä

Keskustele asiantuntijan kanssa

Hyväksyn täten Novotek:n henkilötietokäytännön

Versiondog lääke- ja muun säännellyn teollisuuden tarpeisiin

Kaikkien automaatiotason järjestelmien version- ja konfiguraationhallinta Versiondog-ratkaisulla - helposti ja tehokkaasti ilman valmistajakohtaisia työkaluja.

 

Aiheuttaako validointi harmaita hiuksia järjestelmien palauttamistilanteissa?

Monet automaatiojärjestelmien parissa työskentelevistä ovat jossain vaiheessa joutuneet etsimään tiettyä sovellusversiota tai varmuuskopiota esimerkiksi sähkökatkon tai yksinkertaisen inhimillisen virheen jälkeen, kun tietoja on poistettu vahingossa. Ei ole myöskään harvinaista, että alkuperäistä muutettua parametria tai asetusarvoa joudutaan etsimään useiden henkilöiden toimesta tuntikaupalla. Usein edellä mainituissa tilanteissa joudutaan kääntymään laitevalmistajien tai sovellusten kanssa työskennelleiden alihankkijoiden puoleen ja suorittamaan manuaalisia vertailuja oikean tiedon löytämiseksi. Versiondog-ohjelmisto on ratkaisu edellä mainitun kaltaisiin tilanteisiin. 

Lue lisää versionhallinta ja Versiondog

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton web-demo. Soita 020 7959 450 tai lähetä sähköpostia info@novotek.fi

Nopeasti käyttöönotettavissa lääketeollisuuden tarpeisiin

Versiondog is easy to install and with an intuitive configuration makes it simple to get value out fast.Versiondog-ohjelmiston käyttöönotto onnistuu helposti ja siten hyödyt ovat nopeasti saavutettavissa. Liitynnät ja toiminnallisuudet ovat monipuolisesti konfiguroitavissa ilman ohjelmointiosaamista. Järjestelmän käyttöönotto ja ylläpito onnistuukin tarvittaessa myös asiakkaalta itseltään.

Versiondog on alun perin suunniteltu lääketeollisuuden vaativia tarpeita varten ja se pitääkin sisällään kattavan toiminnallisuuden käyttöoikeuksien, muutosten ja kirjausketjujen hallintaan.

Liity Versiondog-ohjelmiston käyttäjien joukkoon

Versiondog on tällä hetkellä käytetyin CMS-ohjelmisto automaatiojärjestelmien versionhallintaan. Asiakkaita on useilta eri toimialoilta ja eri kokoisista yrityksistä. Osa lääketeollisuuden asiakasyrityksistä on lueteltu ohessa. Tutustu aiheeseen liittyviin artikkeleihin ja asiakasesimerkkeihin alla olevista dokumenteista.

Lataukset

Document: Supported Devices/Software

The list of devices shows all currently supported devices and software for Versiondog.

Article - Effective Data Management

Who changed what, where, when and why? In the field of automated production, the higher the level of automation, the more important it is to precisely coordinate all elements involved in the process.

Article - Have you made a backup yet today?

Backing up is the term generally used in the computer world for making a copy of your data in case your working data is lost. If this happens, the backup copy can be used as the basis of restoring the data to its pre-loss state.

Tarvitsetko tukea tuotannon suorituskyvyn kehittämiseen? Varaa maksuton web-esittely

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Kerromme, mikä ratkaisu tukisi teidän tuotantoanne.

Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@novotek.fi tai soittaa numeroon 0207 959 450.

Hyväksyn täten Novotek:n henkilötietokäytännön