Ota yhteyttä

Keskustele asiantuntijan kanssa

Hyväksyn täten Novotek:n henkilötietokäytännön

Siemens-laitteiden versionhallinta Versiondog-ohjelmistolla

Siemens-laitteiden version- ja konfiguraationhallinta Versiondog-ratkaisulla helposti ja tehokkaasti.

 

Oletko joutunut etsimään sovelluksen uusinta versiota tai oikeita asetusarvoja?

Monet automaatiojärjestelmien parissa työskentelevistä ovat jossain vaiheessa joutuneet etsimään tiettyä sovellusversiota tai varmuuskopiota esimerkiksi sähkökatkon tai yksinkertaisen inhimillisen virheen jälkeen, kun tietoja on poistettu vahingossa. Ei ole myöskään harvinaista, että parametria tai asetusarvoa on muutettu ilman, että aiempaa arvoa on tallennettu muistiin. Usein edellä mainituissa tilanteissa joudutaan kääntymään laitevalmistajien tai sovellusten kanssa työskennelleiden alihankkijoiden puoleen ja luottamaan siihen, että heillä on tarvittavat tiedot tallessa.

Versiondog-ohjelmisto on ratkaisu edellä mainitun kaltasiin tilanteisiin, ja se on myös Siemensin ensisijainen valinta. Katso lisätietoja Siemensin kotisivuilta.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton web-demo. Soita 020 7959 450 tai lähetä sähköpostia info@novotek.fi

Kattava tuki Siemens-tuotteille

Versiondog-ohjelmisto tukee miltei kaikkia Siemens-tuotteita esimerkiksi PCS7, SIMATIC S5 ja SIMATIC S7 ohjausjärjestelmiä, WinCC ja Tia Portal ohjelmistoja sekä CNC- ja liikkeenhallinnan ratkaisuja kuten SINUMERIK ja SIMOTION. Myös moottorinhallintajärjestelmät Tiaster MCC ja SINAMIC kuuluvat tuettuihin tuotteisiin. Versiondog-ohjelmiston erinomaisen tuen Siemensin tuotteisiin mahdollistaa toimiva yhteistyö Siemensin kanssa. Siemens käyttääkin Versiondog-ohjelmistoa ensisijaisena versionhallinnan työkalunaan. 

Tuki myös muille laitevalmistajille

Versiondog on yhteensopiva useimpien automaation laite- ja ohjelmistovalmistajien tuotteiden kanssa sisältäen myös kattavan tuen robotiikan ja liikkeenhallinnan laitteille.

Lataukset

Document: Supported Devices/Software

The list of devices shows all currently supported devices and software for Versiondog.

Article - Effective Data Management

Who changed what, where, when and why? In the field of automated production, the higher the level of automation, the more important it is to precisely coordinate all elements involved in the process.

Article - Have you made a backup yet today?

Backing up is the term generally used in the computer world for making a copy of your data in case your working data is lost. If this happens, the backup copy can be used as the basis of restoring the data to its pre-loss state.

Tarvitsetko tukea tuotannon suorituskyvyn kehittämiseen? Varaa maksuton web-esittely

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Kerromme, mikä ratkaisu tukisi teidän tuotantoanne.

Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@novotek.fi tai soittaa numeroon 0207 959 450.

Hyväksyn täten Novotek:n henkilötietokäytännön