Hyödynnämme markkinoiden johtavia valmisohjelmistoja, jotta sinä voit ohjata ja kehittää tuotannon prosessejasi tehokkaammin.

Esimerkkejä asiakkaistamme valmistavasta teollisuudesta sekä energia-alalta:

Novotek referenssit


VMT Plastic Solutions: Tuotannon tehokkuudenseuranta tukemaan kehittämistä ja kasvua

VMT Plastic Solutions saa OEE-järjestelmällä merkittävää tukea Lean-tuotantoon. 

”Järjestelmä auttaa kehittämään tuotantoa kokonaisvaltaisesti ja systemaattisesti. Se toi kokonaan uuden näkyvyyden tuotannon nykytilaan. Nyt saamme jatkuvasti tietoa koneista, tuotteista ja vaiheista ja tapahtumista aina, kun muotti liikkuu ja uusi kappale syntyy.” – Marja Mäkinen, toimitusjohtaja ja omistaja, VMT Plastic Solutions

Lue VMT Plastic Solutionsin kokemuksista lisää täällä.


Transmeri Logistics: Ei enää tehokkuudenseurantaa kynällä, paperilla ja Excelillä

Yhdessä Novotekin kanssa Transmeri Logistics otti käyttöön RS Productionin, jonka avulla Transmeri Logistics saa tarkan ja reaaliaikaisen näkyvyyden tuotantolaitteiden tehokkuuteen ja hävikkeihin. Moderni OEE-seuranta auttaa löytämään tuotannosta sudenkuopat ja pullonkaulat, kohdistamaan ennakoiva huolto oikein, ehkäisemään seisakkeja ja antamaan perustelut korjaus- tai korvausinvestoinneille.

Lue Transmeri Logisticsin kokemuksista lisää täällä.


Myllyn Paras sai uuden tuotannonsuunnittelujärjestelmän avulla tehostettua työtä, lisättyä tuotannon ennustettavuutta ja tukea toimitusvarmuuteen. 

”IT-konsultit tietävät, miten asiat menevät teoriassa. Novotek tietää, miten asiat menevät oikeasti.” – Janette Hietanen, tuotannonsuunnittelija, Myllyn Paras.

Myllyn Parhaalla otettiin yhdessä Novotekin kanssa käyttöön ROB-EX-tuotannonsuunnittelujärjestelmä. Nyt nopea kokonaiskuva, ennakoitavuus ja tiedon jakaminen helpottavat tuotantoa pakkaamossa.

Lue Myllyn Parhaan kokemuksista lisää täällä.


Novotek toimii Nokian Raskaiden Renkaiden tuotannon digitalisoinnin kumppanina

"Useimmat softatalot osaavat kyllä tehdä sitä softaa, mutta kun puhutaan tuotannon digitalisoinnista, niin pitää ymmärtää myös se, mitä automaatiotasolla tapahtuu.” - Pasi Antinmaa, Nokian Raskaat Renkaat

Novotek on tehnyt tuotannonohjausjärjestelmän, jolla päivittäistä ohjaamista tehdään. Pitkälle digitalisoitu tuotanto on parantanut ohjattavuutta sekä lisännyt läpinäkyvyyttä. Nyt Nokian Raskailla Renkailla on selkeä tilannekuva tuotannosta. 

Lue Nokian Raskaiden Renkaiden kokemuksista lisää täällä.


Novotek on yksi Jyväskylän Energian keskeisiä järjestelmätoimittajia

Novotek on Jyväskylän Energian automaatiojärjestelmän toimittaja. Novotekin Proficy iFix toimii Jyväskylän Energian vedenkäsittelylaitosten valvomojärjestelmänä. Yhteistyö on sujunut hyvin ja palvelu on ollut joustavaa. Konkreettisena hyötynä esimerkiksi prosessidataan pohjautuva raportointi on helpottunut. 

Lue Jyväskylän Energian kokemuksista tarkemmin täällä.


Teampac tekee samalla tehtaalla ja likimain samalla henkilöstöllä 40 % enemmän tuotantoa

Novotekin toimittamalla ROB-EX:llä on ollut merkittävä vaikutus siihen, että Teampacin tuotantoa on voitu kasvattaa ilman henkilöstöresurssien lisäämistä. Yrityksellä on selkeä näkymä siihen, missä tuotannon osalta mennään ja mitä on tulossa. 

Tutustu Teampacin kokemuksiin tarkemmin täällä.


Kiinnostuitko kumppanuudesta?

Älä pohdi tuotannon digitalisoinnin ratkaisuja yksin, vaan käänny asiantuntijan puoleen. Laita meille viestiä osoitteeseen info@novotek.fi! Autamme mielellämme sinua tuotantosi kehittämisessä.