Home Ratkaisut ja tuotteet Ohjausjärjestelmät

Miten takaat teollisuuden ohjausjärjestelmien toimivuuden?

Tuotantoympäristö ei ole toimistoympäristö. Tietokoneiden ja ohjausjärjestelmien on kestettävä niin kosteutta, likaa, tärinää kuin myös suuria lämpötilavaihteluita. Toimiakseen optimaalisesti ohjelmistot edellyttävät nopeaa suorituskykyä ja luotettavia yhteyksiä. Kukaan ei halua, että tuotantolaitosten toiminta häiriytyy epäluotettavan ohjausjärjestelmän takia.

Emerson Machine Automation Solutions valtuutettuna jälleenmyyjänä tarjoamme laajan valikoiman teollisia ohjausjärjestelmiä. Valitse PAC-järjestelmien, PLC:iden, I/O ja ohjelmointityökalujen väliltä. Emersonin ohjausjärjestelmät ovat liitettävyysominaisuuksiltaan erinomaisia: tehokkaita, toimintavarmoja ja räätälöitävissä tarpeen mukaan.

Ohjelmoitavat logiikat (PLC)

Emersonin ohjelmoitavat logiikat (PLC) ja automaatio-ohjaimet (PAC) ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia.

Teollisuus PC:t (IPC)

Toimitamme erityisesti tuotantoympäristöihin kehitettyjä Emersonin teollisuustietokoneita.

Emerson_RXi2BP_IPC

Teollisuusnäytöt

Käyttöliittymä operaattoreille. Emersonin kestävät teollisuusnäytöt tarjoavat älykkään tavan visualisoida prosessidataa.

Teollisuuden Edge -laitteet

IoT Gateway laitteiden avulla prosessoit datan siellä missä se syntyy.

Edge laite

Teollinen I/O

Input Output – ratkaisut teollisuusympäristöihin. Emersonin teollinen I/O tarjoaa joustavan ja luotettavan ratkaisun sekä erinomaisen liitettävyyden ja keskeytymättömän käytettävyyden.