Home Ajankohtaista

GE Vernova Roadshow saapuu Suomeen lokakuussa!

Johtava teollisuuden ja energiasektorin ohjelmistovalmistaja GE Vernova (aik. GE Digital) saapuu Suomeen keskiviikkona 23. lokakuuta! Roadshow on maksuton tilaisuus, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan tutustumaan Proficy-ohjelmistoratkaisuihin ja keskustelemaan GE Vernovan ja Novotekin asiantuntijoiden kanssa. GE Proficy-ratkaisut auttavat yli 20 000 yritystä maailmanlaajuisesti optimoimaan suorituskykyään ja edistämään kestävää kehitystä. Proficy portfolio kehittyy jatkuvasti ja nyt […]

Webinaari: NIS2 brings tighter Cybersecurity Standards

Webinaari: Tighter Cybersecurity Standards - NIS2 Forces Industry to act 14.toukokuuta 2024. Ilmoittaudu mukaan!

OPC Router 5.2: Nyt PostgreSQL Pluginilla

OPC Routerin uusin versio 5.2 tuo PostgreSQL:n osaksi jo valmiiksi kattavaa PlugIn -kirjastoa. Uuden version myötä voit asettaa käyttäjille eri käyttäjärooleja ja muuntaa datan SAP:ita suoraan JSON muotoon. Lue lisää alta.

Proficy 2024 tuotewebinaarit

Helmikuussa 2024 alkavat GE:n tuotekohtaiset webinaarit. Webinaareissa käydään läpi kaikki GE:n Proficy tuotteet yksitellen kuhunkin tuotteeseen perehtyneen asiantuntijan johdolla.

HighByte tarjoaa nyt vakioyhteyden Snowflakeen

HighByte Intelligence Hubin versio tuo mukanaan suoraliitännän Snowflakeen ja parannetun yhteyden AWS IoT SiteWiseen.

Coffee with an Expert – GE Vernova

GE:n uusi webinaarisarja "Coffee with an Expert" pureutuu kerran kuukaudessa teollisuuden ajankohtaisiin aiheiseen erityisasiantuntijan johdolla. Tervetuloa kuulolle!

OPC Router 5.1 tuo kosketusohjauksen käyttöösi

OPC Routeri 5.1 parantaa käyttökokemusta merkittävästi kosketusohjauksen, multi-select -toiminnallisuuksien ja paremman skaalautuvuuden avulla.

Kepware 6.15 versiopäivitys

Kepwaren uuden version myötä yhdistät tehdasalueen PLC -laitteet OT ja IT – sovelluksiin entistä luotettavammin, turvallisemmin ja tehokkaammin.

Proficy 2024 webinaarit alkavat!

Vuonna 2024 Proficy tuoteperhe on taas entistä parempi! GE Vernova (ent. GE Digital) esittelee ohjelmistojensa merkittävimmät uudet ominaisuudet ja kyvykkyydet webinaarien kautta.

Webinaari: MES in 45 minutes

Drop in webinaari: MES in 45 minutes! Hyppää linjoille pe 17.11. klo 14:00. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita!

Novotek mukana Teknologia 2023 -tapahtumassa

Novotek on mukana Teknologia 2023 -tapahtumassa! Löydät meidät osastolta 6h81.

Webinaari: Automaation versionhallinnan kasvava merkitys teollisuudessa

Tervetuloa mukaan webinaariimme 12.10.2023.

OPC Router 5 on nyt selaimessa

Inray on juuri julkaissut suuren päivityksen integraatiotyökalu OPC Routerista. OPC Router 5 pitää sisällään integroidun selainpohjaisen käyttöliittymän, joka mullistaa OPC Routerin käytön ja luo täysin uusia mahdollisuuksia sinulle ja yrityksellesi.

Novotek mukana Alihankinta 2023 -messuilla

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskussa 26.-28.syyskuuta. Novotekin löydät osastolta E620.

Novotek mukana CxO Industry 2023 -tapahtumassa

Novotek on mukana elokuun 31. päivä järjestettävässä CXO Industry 2023-tapahtumassa.