Tuotantoyrityksissä tulee aina olemaan koneiden ja laitteiden huoltotarve. Haasteena on, että tarvetta ei usein huomaa ennen kuin virheitä tai puutteita ilmenee. Tarvitsemasi tiedot on piilotettu lokikirjoihin tai taulukkolaskentajärjestelmiin, kuten Exceliin, ilman ilmoitusmahdollisuutta.

Kunnossapitojärjestelmän avulla sinulla on tarvitsemasi tiedot helposti saatavilla. Sinulle ilmoitetaan ajoissa häiriötilanteista, ja sinulla on mahdollisuus tehdä ennaltaehkäiseviä huoltoja koneille ja laitteille. Tämä ylläpitää tuotannon tehokkuutta ja alentaa ylläpitokustannuksia.

Kunnossapitojärjestelmä teollisuuden tarpeisiin.

Miten kunnossapitojärjestelmää käytetään?

Kunnossapitojärjestelmät, joita kutsutaan myös älykkäiksi ylläpitojärjestelmiksi, ovat osa Teollisuus 4.0:aa. Koneista ja laitteista kerätyn tiedon, kartoitushistorian ja analyysin avulla järjestelmä voi ennustaa ja varoittaa mahdollisista virheistä.

Kunnossapitojärjestelmä antaa sinulle työkalun huollon suunnitteluun, suorittamiseen ja rekisteröintiin. Kun sinulla on pääsy kaikkien koneiden ja laitteiden tehdasrekisteriin, jossa näkyy dokumentaatio ja aikaisemman huollon historia, sinulla on kaikki tarvittavat tiedot helposti saatavilla yhdestä paikasta.

Kunnossapitojärjestelmä auttaa sinua tekemään oikeat päätökset nopeasti, perustuen pikemminkin tosiasioihin kuin oletuksiin. Koneiden ennaltaehkäisevällä huollolla voidaan pidentää käyttöikää, vähentää seisokkeja ja ylläpitää tuotantokapasiteettia.

Ole kunnossapidon eturintamassa

Modernin kunnossapitojärjestelmän avulla saat paremman yleiskuvan ja hallinnan koneista ja laitteista. Saavuta parempia huoltorutiineja ja suorita oikea huolto oikeaan aikaan. Kunnossapitojärjestelmä helpottaa myös tarkastusvaatimusten täyttämistä.

Novotek on kunnossapitojärjestelmä Iduksen toimittaja. Lähes 30 vuoden kokemuksella ja yli 2000 tyytyväisellä asiakkaalla Idus on nykyään yksi johtavista järjestelmistä Skandinavian markkinoilla. Idus sisältää laajan valikoiman toimintoja rekisteröintiä, dokumentointia ja ilmoitusta varten, esiteltynä käyttäjäystävällisessä käyttöliittymässä.

Lisätietoja aiheesta