Proficy HMI / SCADA iFIX on GE Vernovan (ent. GE Digital) ohjelmistoratkaisu, jota kymmenet tuhannet yritykset hyödyntävät toiminnassaan eri teollisuudenaloilla maailmanlaajuisesti. Sen avulla prosessien ja toiminnan seuranta, valvonta ja ohjaaminen voidaan toteuttaa modernilla tavalla mahdollistaen tiedon hyödyntämisen päätöksenteon tukena nopeasti ja tehokkaasti.

iFIX on GE Digitalin ohjelmistoratkaisu, jota kymmenet tuhannet asiakkaat eri teollisuuden aloilla hyödyntävät maailmanlaajuisesti.

Tehokas ja monipuolinen

Uusin versio Proficy iFIX:sta sisältää mm. monipuoliset työkalut objektipohjaisiin toteutuksiin, modernin web-teknologialla toteutetun tietokantaratkaisun, High Performance HMI valmissovelluksia ja dynamoja, suorituskyvyllisiä parannuksia, kattavat tietoturvaominaisuudet sekä paljon muuta. Ohjelmisto perustuu avoimiin alan standardeihin, kuten .Net, HTML5, Windows, SQL Server ja OPC.

Tarvitsetko lisätietoja?

Täytä alla oleva lomake, niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä ja kertovat tarkemmin iFIXI:n toiminnallisuuksista.