Yhdistä koneisiin ja luo sovelluksia jopa 10 kertaa nopeammin

Nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä yrityksen menestys markkinoilla mitataan kyvyssä hyödyntää uusia teknologioita. ThingWorx on markkinoiden johtava IIoT alusta (Gartner 2020), joka tarjoaa valmiin taustajärjestelmän ja työkalut tiedon yhdistelyyn, applikaatioiden luontiin, sekä moderniin analytiikkaan, aina AR/VR käyttökokemukseen asti.

Operatiivisen toiminnan digitaalisessa tehostamisessa on monia yhtäläisyyksiä, kuten ennustavan analytiikan hyödyntäminen, operoinnin rikastaminen tietopohjaisesti, sekä palveluekosysteemin synnyttäminen. Mm. näitä varten ThingWorx on luotu- teollisuuden tarpeet huomioiden.

Sisäänrakennettu tiedonkeruu ja laitehallinta

Luotettava ja kustannustehokas yhteys laitteisiisi

ThingWorx tulee samalta ohjelmistovalmistajalta (PTC) kuin Kepware, johon on helppo luoda yhteys AlwaysOn protokollalla. Sen avulla saat reaaliaikaisen yhteyden lisäksi tiedonkeruun läpinäkyvän hallinnan, sekä kustannustehokkaan tiedonsiirron esim. pilvipalvelujen “data ingestion” kuluihin verrattuna. AlwaysOn protokolla on tuotavissa SDK:n avulla mihin tahansa laitteeseen tai järjestelmään.

Kun laadukas tiedonkeruu ja laitehallinta tulee sisäänrakennettuna, voit keskittyä nopeasti lisäarvon ja sovellusten luontiin.

Luo sovelluksia nopeasti

Novotekin toteuttaman sovellusrungon, tai ThingWorx:n valmiiden applikaatioiden avulla on erittäin nopea luoda tuotantolaitosten, -linjojen ja -laitteiden läpileikkaavia sovelluskokonaisuuksia.

ThingWorx käsittelee tietoa olio-muotoisesti, ja olioiden palvelut ja data on automatisoitavissa REST rajapintaan helpottamaan kokonaisen palveluekosysteemin luontia.

ThingWorx:ssa on helppo luoda sovelluskokonaisuuksia.
ThingWorx Analytics tuo low / no-code ympäristön avulla modernin analytiikan myös osaajille.

Moderni analytiikka helpoksi

ThingWorx Analytics tuo “low/no-code” ympäristön avulla modernin analytiikan kehityksen prosessiasiantuntijoiden ulottuviin. Analytiikan kehitystä ei kannata jättää erikoisosaajille tai strategisiin projekteihin konsulttien kanssa, vaan tuoda lattiatason ymmärtäjien osaamisen piiriin.

Vapaus luoda tarpeen mukainen sovellus

Rakennat tarpeen mukaiset sovellukset skaalautuvasti graafisen ympäristön, oliomallin ja rajapintojen avulla. Moni muissa alustoissa olevat manuaaliset palvelut ja toiminnot on ThingWorx:ssä automatisoitavissa – sano hyvästit kohteiden luonnille käsin, tehottomalle käyttäjähallinnalle, tai raskaille/ohjelmoitaville integraatioille.

Kaikki tekeminen, tietolähteiden, oliomallien ja sovellusten luonnista lähtien, tehdään graafisessa ympäristössä. Työkalu on nopeasti haltuunotettavissa, ja “drag & drop” toimintamallilla luot tuloksia nopeasti.

Kaikki tekeminen, tietolähteiden, oliomallien ja sovellusten luonnista lähtien, tehdään graafisessa ympäristössä
Asiakastarinat

Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme alla olevan lomakkeen kautta.