Kunnossapidon hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa

Idus Online on uuden sukupolven pilvipohjainen ohjelmisto tehtaiden ja tuotantolaitosten kunnossapidon hallintaan (CMMS, Computerized maintenance management system). Ohjelmiston avulla käyttäjät voivat ylläpitää laitoksen kone- ja laiterekisteriä sekä ennakkosuunnitella kunnossapitotehtäviä pitkälle tulevaisuuteen.

Työtilausten resursointi ja kalenterointi henkilöille on vaivatonta ja reaaliaikaiset KPI-avainluvut muodostavat tilannekuvan kunnossapidon suorituskyvystä. Idus Onlinella varmistat varaosien saatavuuden ja tilaat täydennystarpeita. Mobiilipohjainen kunnossapitotöiden raportointi Idus Online sovelluksella nopeuttaa tiedonkulkua ja huoltohenkilöstöllä on aina viimeisin tieto käytettävissä – ilman tarvetta erillisille papertulosteille.

Idus Online selainkäyttöliittymä ja mobiilisovellus.
Idus Online selainkäyttöliittymä ja Idus Online mobiilisovellus
Tee datapohjaisia päätöksiä Dashboard-yleiskatsauksen avulla.

Kerää kaikki viat talteen ja johda faktatiedoilla

Tehokas kunnossapito edellyttää ajantasaista tietoa laitoksen huolto- ja korjaustarpeista. Idus Online mahdollistaa vikailmoitusten laadinnan ja työpyyntöjen lähettämisen eri henkilöiden toimesta rajattomasti ilman kirjautumista.

Muokattava ja interaktiivinen Dashboard-yleiskatsaus antaa käyttäjälle kokonaiskuvan kunnossapitotarpeisiin ja toimintoihin. Riippumatta siitä onko kysessä työtilaus, varasto tai avainluvut, tiedot ovat aina saatavilla reaaliajassa.

Vaihtoehtoisesti käyttäjät voivat hyödyntää järjestelmän yli 100 vakioraporttia, tai luoda omia raportteja siihen tarkoitetulla luontityökalulla. Ajasta raportit sähköpostiin ja säästä aikaa.

Jaa työmääräimiä ja varmista töiden oikea resursointi

Tehokkaan työnhallinnan ja resurssoinnin avulla kunnossapidon suorituskykyä voidaan parantaa entisestään. Idus Online viikkosuunnitelma-työkalun avulla avoimien työtilauksien määrää voidaan pienentää jakamalla työt mahdollisimman optimaalisesti käytössä olevalle henkilöstölle. Työtilauksia voidaan siirrellä drag and drop -periaattella ja liittää henkilöille kalenterisaatavuuden mukaan.

Ohjelmiston uusimman version myötä ominaisuutta on kehitetty sisältämään myös työntekijöiden koulutustasoja sekä työsuoritemalleja.

Viikkosuunnitelma-työkalun avulla teet työmääräimiä helposti. Työtilauksia voidaan siirtää drag and drop-toiminnalla.
Idus Online mobiilisovellus

Idus Online mobiilisovellus

Kunnossapitotyöt missä vain milloin vain.

Luo tehtäviä

Luo tehtäviä lennosta ja laitoksella liikkuessasi. Varmista, että kaikki tehtävät ovat aina sisällytettynä kunnossapitosuunnitelmassa ja töiden aikataulutuksessa.

Sulje työtilauksia

Sulje työtilauksia kentällä liikkuessasi raportoimalla työlle käytetyt tunnit sekä muu hyödyllinen tieto kuten korjaustoimenpiteet, vikakuvaukset sekä opitut asiat seuraavaa työtilausta varten.

Laitteiston tiedot

Tarkastele laitteiston teknisiä tietoja, laitteeseen kuuluvia varaosia, työhistoriaa sekä aikaisempien korjauskertojen kuvauksia. Avaa laitteistoon liittyviä lisädokumentteja.

Verkossa tai offline

Sovellusta voi käyttää myös offline-tilassa. Sovellus tallentaa työtilaukset, valmiit työt sekä muut tiedot kunnes yhteys mobiiliverkkoon tai WiFi-verkkoon muodostetaan uudelleen.

Ominaisuudet

 • Vikailmoituksen laadinta ja työtilauksen lähetys ilman kirjautumista
 • Työtilausten hallinta ja käsittely
 • Seisokkiajat
 • Laitos-, kone- ja laiterekisteri
 • Ennakoiva kunnossapito
 • Kunnossapitosovellus (Android, iOS)
 • Varastot, varaosat ja materiaalit
 • Sähköposti-ilmoitukset ja mobiilisovellustiedotteet
 • Kalenteri, kustannus tai tapahtumapohjainen kunnossapito
 • Valvontakierrokset ja tarkastukset
 • Tapahtumaseuranta (Dashboard)
 • Raportit ja raporttien ajastus (sähköposti)
 • Lupa-asiakirjojen ja sertifikaattien hallinta
Lataa Idus Online kunnossapitojärjestelmän yleiskuvaus
Lisätietoja
Play Webinar
Webinaari

Kunnossapitojärjestelmä tuotannon tehokkuuden tukipilarina.

Katso tallenne
DataSheet
Blogi

Miten valita oikea kunnossapitostrategia?

Lue blogi

Pyydä ilmaista esittelyä!

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiinne.

Ota yhteyttä