octoplant tuotantolaitosten automaation kokonaisvaltaiseen hallintaan

octoplant varmistaa tietojen luotettavuuden ja suojauksen tuotantolaitoksissa. Modulaarinen ohjelmistoalusta mukautuu eri teollisuuslaitosten yksilöllisiin haasteisiin tarjoten kattavan järjestelmä- ja laitehallinnan sekä huolehtimalla varmuuskopioinnista. Ohjelman korkeatasoinen visuaalinen käyttöliittymä tarjoaa erittäin monipuolisen, tarkan ja johdonmukaisen näkymän kaikkiin sen kautta hallittaviin tietoihin. Lisäksi vaatimustenmukaisuuden hallinta (Complience Management) ja suoja tietoturvauhkia (Threat Protection) vastaan antavat kokonaisvaltaisen turvan tuotantolaitoksesi toiminnalle – OT:n ja IT:n optimaalinen yhdistelmä!

octoplant ominaisuudet

Pidä tuotanto käynnissä octoplantin avulla

Teollisuuslaitokset kohtaavat nykyään yhä enemmän ja entistä monimutkaisempia vaatimuksia. IoT-laitteiden, antureiden ja automaatiojärjestelmien kasvava määrä sekä niiden monet eri toimittajat ja palveluntarjoajat monimutkaistavat pakkaa entisestään. Kun mukaan otetaan vielä ympärivuorokautisen käytön yleistyminen, lyhyemmät vaihtoajat, pienemmät eräkoot sekä ulkoiset haasteet kuten lisääntyvät vaatimukset ja viranomaissäätely sekä kasvava kyberuhka, laitosten hallittavuus saattaa tuntua mahdottomalta tehtävältä.

octoplantin avulla pidät tuotannon käynnissä. Saat maksimaalisen luotettavuuden minimaalisilla seisokkiajoilla – unohtamatta korkeita laatu- ja turvallisuusstandardeja.  Ratkaisu tehostaa tuotantoa ennakoivan kunnossapidon ja datapohjaisen päätöksenteon avulla.  

octoplant hub

octoplant hub

octoplant hub havainnollistaa tiedot tuotannosta, ylläpidosta ja hallinnasta graafisen mittariston avulla. Työkalua voidaan hyödyntää useista eri octoplant-palvelemista tulevan datan analysointiin ja valvontaan.

System Cockpit

System Cockpit tarjoaa ylläpitoon liittyviä tietoja ja näkymän octoplantin käyttöasteesta. Se vastaa esimerkiksi kysymykseen: “Kuinka monta varmuuskopiointitehtävää on käytössä tai poissa käytöstä?”

octoplant system cockpit
job log

Job Log

Tehtäväloki näyttää suoritettujen tehtävien historian. Se tarjoaa analyysin työn tuloksista graafisessa muodossa (Equal, Different, Error…). Näkymä on muokattavissa käyttäen suodattimia ja lajittelukriteereitä, joita kulloinkin tarvitaan havainnollistamaan analyysituloksia.

Admin Cockpit

Tästä löydät mittari- ja raporttinäkymät ylläpidolle mm. järjestelmän käyttäjistä, clienteista ja lisensseistä helposti ymmärrettävässä muodossa.

Clients

Ominaisuudet

  • Näet yhdellä silmäyksellä yleiskuva järjestelmistä, varmuuskopioinnista ja versiohistoriasta.
  • Luo automaattisia varmuuskopioita ja pysy ajan tasalla odottamattomista muutoksista
  • Vähennä seisokkiaikaa käyttämällä versiohistoriaa sovellusten palauttamiseen. Voit olla varma siitä, että käytössäsi on aina oikea versio.
  • Käytä helppokäyttöisiä analyysityökaluja saadaksesi yleiskuvan koko automaatiostasi.
  • Nosta tuotannon tehokkuutta (OEE) hyödyntäen standardoituja työmenetelmiä, tehtävien synkronointia, parantunutta kokonaiskuvaa ja järjestelmäintegraatiota.
  • Toimita helposti lakisääteiset asiakirjat töiden kulusta ja vaatimustenmukaisuudesta auditointeja varten.
  • Tunnista mahdolliset riskit ja haavoittuvuudet ja vastaanota suosituksia maksimaalisen luotettavuuden ja kestävyyden saavuttamiseksi.

Moduulipakettien vertailu: Core, Plus vai Premium?

octoplant ratkaisu on saatavana kolmena eri versiona: Core, Plus ja Premium. Eri paketit antavat mukautuvuutta eri tarpeisiin. Mikä versio täyttää teidän tuotantolaitoksenne tarpeet?

moduulipaketit - sopiva tarpeeseesi

Lisätietoja octoplantista saat vierailemalla ohjelmistovalmistaja AUVESY-MDT-kotisivuilla, lataamalla alla olevan esitteen tai ottamalla suoraan yhteyttä meihin.

Kerromme mielellämme lisää!

Myyntimme ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun haasteeseesi ja ympäristöösi.

Ota yhteyttä