GE Vernovan Proficy CSense on moderni “low-code” analytiikan työkalu, jonka avulla tekoälyä ja koneoppimista voidaan hyödyntää helposti ja tuloksia nopeasti synnyttäen.

Tunnista epänormaalit tilanteet, havaitse ongelmat jo ennen suurempia vahinkoja, ennusta tulevaa suorituskykyä ja paranna laatua ja tuottavuutta kokonaisuudessaan.

Proficy CSense tietokoneen näytöllä ja tabletilla

Tehokas analyysityökalu

Proficy CSense on auttanut yrityksiä ympäri maailman tuomaan modernin analytiikan lisäarvon liiketoimintaan käytännössä. Tekoälyn kehittämistä ei kannata pitää ulkopuolisena projektina, vaan tuotanto- ja prosessi-insinööreille tulee mahdollistaa tiedonseuranta, analysointi ja ennusteiden kehitys reaaliajassa, jotta tuotannon optimointi on parhaissa käsissä.

CSensen avulla voit hallita säätöpiirejä reaaliajassa. Voit käyttää sitä tiedon louhintaan ja analysointiin historiatiedoista, ja näitä tuloksia on helppo viedä käytäntöön tuotannon optimointia varten, oli tarpeesi sitten prosessiparametrien optimointi tai toiminnan ennustaminen.

Tunnista suorituskyvyn vaihtelut

Voit käyttää Proficy CSensen poikkeusten havainnointia luomaan uusia oivalluksia laitteista ja kokonaistuotannosta. Työkalulla on helppo luoda visuaalisesti keinoin ennakoivaa analytiikkaa käyttöskenaarioista ja toiminnallisista muutoksista, ja siitä miten ne vaikuttavat esimerkiksi suorituskykyyn.

CSense Troubleshooter

Kehitä analytiikkaa ja digitaalisia kaksosia

Proficy CSense Architect on helppokäyttöinen visuaalinen työkalu analysointiratkaisujen kehittämiseen, integrointiin, testaamiseen ja jakamiseen reaaliajassa. Intuitiivinen lähestyminen madaltaa merkittävästi kynnystä parantaa tuotantoa, tuottoa, laatua ja tehokkuutta modernin analytiikan keinoin.

Työkalulla voit helposti luoda myös digitaalisia kaksosia optimaalisemman tuotannon saavuttamiseksi. Anna digitaalisen kaksosen seurata fyysistä tuotantoa reaaliajassa, ja toteuttaa sille määrättyjä tehtäviä.

Procify CSense Architect työkalu

Hyödyt tiivistettynä

  • Tekoälyn ja koneoppimisen soveltaminen tehty helpoksi.
  • Yhdistää reaaliaika- ja historiatiedot eri lähdejärjestelmistä.
  • Tunnista ongelmat, havaitse syy-yhteydet ja ennusta tulevaisuuden suorituskyky nopeasti ja helposti.
  • Kattava alusta reaaliaikaisten analytiikkaratkaisujen kehittämiseen, integroimiseen, testaamiseen ja jakeluun.
  • Tallenna ja hallinnoi malleja Proficy CSense Action Objects Managerin avulla.
  • Luo digitaalisia kaksosia älykkäämpää tuotantoa varten.
  • Käyttäjäystävällinen “vedä ja pudota” -toiminnallisuus graafisella käyttöliittymällä.
  • Eri analytiikkakirjastojen (mm.Pyhton, Matlab) integrointi.
Proficy CSense Action Object manager näyttökuva

Käyttäjäystävällinen Industry 4.0 -ratkaisu

Proficy CSensen käyttäjäystävällinen “vedä ja pudota” -toiminnallisuus ja graafinen käyttöliittymä vähentää ohjelmointiosaamisen tarvetta. Käyttäjällä on suora pääsy analyyttisiin ratkaisumalleihin: yksinkertaisia ​​laskelmia, valmiita tietomalleja, reaaliaikainen optimointi ja kehittynyt prosessinhallinta. Action Objects Managerin avulla ratkaisut voidaan tallentaa malleina ja käyttää uudelleen, jotta ne on helppo jakaa vastaaviin muihin tarpeisiin.

Proficy CSensen tarjoaa GE Vernova (ent. GE Digital), maailman johtava teollisen tuotannon ja digitalisoinnin järjestelmien toimija.

Kerromme mielellämme lisää!

Myyntimme ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun haasteeseesi ja ympäristöösi.

Ota yhteyttä