Home Ratkaisut ja tuotteet Ohjausjärjestelmät Teollisuus PC:t ja näytöt

Teollisuuden ratkaisuilta vaaditaan korkeaa luotettavuutta ja suorituskykyä – teknologiaa, joka toimii tehokkaasti ja luotettavasti vaativassa ympäristössä.

Emersonin palkitusta RXi-tuoteperheestä löydät sopivan malli eri tarpeisiin. Laitteet ovat teollisuusluokiteltuja, toimintavarmoja ja liitettävyysominaisuuksiltaan erinomaisia. Ne kestävät tärinää, suuria lämpötilavaihteluita ja ovat toimintavarmoja myös pölyisessä ympäristössä. Modulaariseen rakenteeseen pohjautuvat teollisuustietokoneet ja kosketusnäytöt ovat pitkäikäinen ratkaisu.

Teollisuustietokone: Emerson RXi2BP IPC

Teollisuus PC (IPC)

Emersonin teollisuustietokoneissa yhdistyy korkea suorituskyky ja kestävyys. Kaksi- tai neliytiminen prosessoritekniikka, passiivijäähdytteisyys ja iskunkestävät, teollisuuskäyttöön valikoidut komponentit takaavat tietokoneelle pitkän käyttöiän.

Korkean suorituskykynsä ansiosta Emersonin teollisuustietokoneet soveltuvat kohteisiin, joissa käsitellään ja tallennetaan valtavia tietomääriä. Esimerkkeinä HMI/SCADA, aikasarjatietokannat ja analytiikkaohjelmistot. Järjestelmäintegraatio on helppoa laitteessa vakiona olevien Ethernet-porttien ja USB 3.0 -porttien ansiosta. Tietoturvan takaa laitteessa oleva TPM 2.0.

Teollisuusnäytöt

Emersonin teollisuusnäytöissä yhdistyy käyttäjäystävällisyys, kestävyys ja korkea suojausluokka (IP66).

RXi Industrial Display -valikoima kattaa laajakuvakosketusnäytöt 7″-24″ kokoisina. Kirkkaisiin valaistusolosuhteisiin soveltuvat SLR-mallit ovat saatavilla 7”-15″ kokoisina. Kvartsilasi ilman muovikalvoja takaa naarmuuntumattomuuden ja kirkkauden koko laitteen eliniän ajan. Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa. Näytöt tukevat uudenaikaisia liitäntöjä ja näyttöjen ketjutettavuus (MST) mahdollistaa korkean visuaalisuuden usean näytön sovelluksille.  PCAP Multi-touch -kosketusnäytön ansiosta operointi on helppoa ja se onnistuu myös käsineillä.

7" - 24"  teollisuusnäytöt.
Emerson Panel PC 
Paneeli PC

Paneeli-PC

RXi Panel PC-valikoima on laaja, skaalautuva, ja siihen on tarjolla eri tehoisia prosessoreita sovelluksen vaativuuden mukaan. Tarpeeseen mukautuva ja ohuen koteloinnin omaava mallisto kattaa samat näyttökokovaihtoehdot kuin Emersonin teollisuusnäytöt. Laitteiden modulaarinen rakenne ei vain helpota huoltoa, vaan tarjoaa myös edullisemman tavan lisätä tietokoneen suoritustehoa tulevaisuudessa.

Valittavana on useita eri tehoisia prosessoreita, keskusmuistia 4/8/16 Gt, massamuistia 32/64/128/256/512 Gt. Valittuun laitteistoon sisältyy esiasennettu Windows 10 IoT Enterprise LTSB-käyttöjärjestelmä. Paneelitietokone on valmis vastaamaan erilaisiin ohjelmistotarpeisiin.

Lataa datasheet

Web-käyttöpaneeli

Web-paneelit tarjoavat kustannustehokkaan tavan näyttää HTML-pohjaisia verkkosivuja web-pohjaisista sovelluksista teollisuuspaneelien ominaisuuksia hyödyntäen. Web-paneelien rakenne on modulaarinen ja siihen voidaan liittää lisänäyttöjä. Kapasitiivinen kosketusnäyttö reagoi kosketukseen myös silloin, kun käytetään esimerkiksi suojakäsineitä.

RXi Web Panel -valikoima kattaa laajakuvanäytöt 7″-24″ kokoluokassa sekä SLR-näytöt 7”-15” kokoluokassa. Näyttö on suojattu (IP66) pölyltä, kosteudelta ja suorilta vesisuihkuilta. Web-paneelia voidaan käyttää Web-Clientina useimpien ohjelmistojen kanssa. RXi-verkkopaneelissa helppokäyttöisyys ja kestävyys yhdistyvät korkealla tasolla.

Lataa datasheet
Emerson RXi Web Panel
Web käyttöpaneeli

Kerromme mielellämme lisää!

Myyntimme ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun haasteeseesi ja ympäristöösi.

Ota yhteyttä