Home Ajankohtaista GE Vernova Roadshow saapuu Suomeen lokakuussa!
Tapahtumat

GE Vernova Roadshow saapuu Suomeen lokakuussa!

Johtava teollisuuden ja energiasektorin ohjelmistovalmistaja GE Vernova (aik. GE Digital) saapuu Suomeen keskiviikkona 23. lokakuuta! Roadshow on maksuton tilaisuus, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan tutustumaan Proficy-ohjelmistoratkaisuihin ja keskustelemaan GE Vernovan ja Novotekin asiantuntijoiden kanssa.

GE Proficy-ratkaisut auttavat yli 20 000 yritystä maailmanlaajuisesti optimoimaan suorituskykyään ja edistämään kestävää kehitystä. Proficy portfolio kehittyy jatkuvasti ja nyt haluamme esitellä sinulle sen uusimmat edistysaskeleet!

Tutustu edistyksellisiin Proficy ratkaisuihin kuten:

  • Proficy Smart Factory (MES): Palkittu MES-järjestelmä, joka on helposti integroitavissa, aidosti skaalautuva ja pitää sisällään edistykselliset ominaisuudet tuotantoprosessien hallintaan ja optimointiin. Ratkaisun keskiössä toimii maailmanluokan aikasarjatietokanta: Proficy Historian.

  • Proficy iFIX SCADA / HMI: Paranna tuotannon hallintaa ja valvontaa intuitiivisella järjestelmällä. iFIX tarjoaa reaaliaikaisen valvonnan ja saumattoman integraation kolmansien osapuolien järjestelmiin.

Save the Date: 23.10.2024

Roadshow on rento drop-in-tapahtuma, joka tarjoaa inspiroivia puheenvuoroja, opettavaisia demopisteitä ja verkostoitumismahdollisuuksia maittavan purtavan äärellä. Osallistuminen on maksutonta.

📍 Scandic Helsinki Aviacongress
Robert Huberin tie 4, 01510 Vantaa
🗓️ 23. lokakuuta 2024
⌚ 10:00 – 15:00

Lisätietoja ja aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa! Ota meidät seurantaan Linkkarissa ja liity postituslistallemme, niin pidämme sinut ajantasalla.


Postituslistalle pääset syöttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään
. Emme spämmää!

Logot: Novotek ja GE VERNOVA.

Lisätietoja Proficy-ratkaisuista.

Proficy:n ohjelmistot ovat keskeisessä asemassa yli 20 000 yrityksen toiminnassa globaalilla skaalalla usealla eri toimialalla.

Proficy Smart Factory (MES) tunnustettiin johtajaksi Gartnerin 2023 Magic Quadrant -raportissa. Lisäksi GE sai asiakkaiden suosikki -tunnustuksen 2023 Gartner Peer Insights™ Voice of Customer: Manufacturing Execution Systems -raportissa.

Kysymyksiä tapahtumaan liittyen?

Tai toiveita sen sisällön suhteen? Ota yhteyttä markkinointivastaavaamme Kadiin:
kadi.kanarik@novotek.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisää uutisia