Home Ajankohtaista OPC Router 5.2: Nyt PostgreSQL Pluginilla
Tuotepäivitykset

OPC Router 5.2: Nyt PostgreSQL Pluginilla

Integraatiotyökalu OPC Routerin versio 5.2 tuo PostgreSQL:n osaksi jo valmiiksi kattavaa Plug in -kirjastoa. Uuden version myötä voit asettaa erilaisia käyttäjärooleja ja muuntaa datan SAP:sta suoraan JSON -muotoon. Lue lisää alta.

OPC Router 5.2 tulee PostgeSQL -Pluginilla

Mikä on PostgreSQL?

PostgreSQL logo

PostegreSQL on avoimen lähdekoodin relaatiotietokanta, joka perustuu SQL-kieleen. PostgreSQL tarjoaa kehittyneitä ominaisuuksia, kuten ACID-transaktiot, monikäyttäjätuen ja laajaa tukea erilaisille tietotyyppeille. Organisaatiot ja sovelluskehittäjät suosivat sitä sen tehokkuuden ja luotettavuuden vuoksi.

Käyttäjäroolien hallinta

OPC Router 5.2 version myötä voi asettaa ja määrittää käyttäjärooleja seuraavasti:

Admin: Pääsy kaikkiin toimintoihin ja asetuksiin

Editor: Voi muokata yhteyksiä ja malleja, hallita datapisteitä ja aktivoida OPC Router sovelluksia

Observer: Näkee yhteyksien tilat ja menneitä lokitietoja.

Mitä muuta uutta versio 5.2 tuo mukanaan?

  • JSON Transform – OPC Routerin uusi JSON Transfrom muuttaa datan entistä helpommin JSON -muotoon. Yhdessä JSONatan kanssa JSON-dokumentin muuntaminen käy nopeasti ja vaivattomasti.
  • SAP Parannukset – JSON -parannuksen myötä OPC Router pystyy tuomaan tiedot myös SAP:sta suoraan JSON -muotoon, ja siirtää taas edelleen muihin järjestelmiin ja laitteisiin.
  • Tietokantapäivitykset – OPC Routerilla on nyt entistä enemmän mahdollisuuksia luetun datan käsittelyyn, hallintaan ja esittämiseen. Luettu data voidaan myös merkitä yksilöllisesti omaan erilliseen sarakkeeseensa.

Webinaari OPC Router 5.2

Haluatko nähdä miten OPC Routerin uusia ominaisuuksia hyödynnetään käytännössä? Alla olevan linkin kautta pääset rekisteröitymään webinaariin, missä OPC Routerin kehittäjäyrityksen Inray:n asiantuntijat esittelevät OPC Routerin uudet ominaisuudet ja antavat käytännöllisiä vinkkejä sen käyttöön.

Päivämäärä: 7. maaliskuuta
Ajankohta: 10:00 & 16:00 (UTC + 2:00)
Kesto: n. 45 minuuttia


Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Asiantuntijamme auttavat mielellään!

Lisää uutisia