HighByte Intelligence Hub on ensimmäinen teollinen DataOps -ratkaisu, joka on luotu erityisesti OT- ja automaatiotiimeille. Ratkaisu yhdistää ja mallintaa tiedot jo edgellä / tehtaalla optimoiden datan esivalmistelun. Tämän johdosto palvelujen ja analytiikan julkaisusykli nopeutuu ja ylläpito helpottuu. Tiedot voidaan yhdistää sisäisiin ja pilvipohjaisiin järjestelmiin kirjoittamatta tai päivittämättä lainkaan koodia.

HighByte infograph

Ei enää kryptistä dataa ilman rakenteita. Ei enää turhaa skriptausta eri palvelujen / järjestelmien integraatioihin. Tällä ratkaisulla yhdistät OT ja IT maailmat kestävästi.

Teollisuuden DataOps työkalu

HighByte Intelligence Hub yhdistää laitteet ja sovellukset avoimien standardien ja sisäänrakennettujen yhteyksien kautta. Käyttöliittymä mahdollistaa reaaliaikaisen datavirtojen mallintamisen, eri koneisiin liittyvien tietojen normalisoinnin ja standardoinnin, sekä kontekstien lisäämisen tietomalleihin joista ei ole kuvauksia. Teollisuusdata voidaan kontekstualisoida lisäämällä metatietoja, standardoimalla datamääritteitä ja normalisoimalla mittayksiköt. 

Tiedon hyödyntäminen skaalaukseen

Kymmenien tuhansien datapisteiden mallintaminen PLC: stä ja laitteiden ohjausjärjestelmistä yksinkertaistuu ja nopeutuu. Uudelleenkäytettävillä malleilla on helppo muuttaa monimutkainen raakadata selkeärakenteiseksi ja ymmärrettäväksi dataksi. Tämä mahdollistaa kontekstuaalisen ja korreloidun tiedon toimittamisen tehokkaasti sitä vaativille palveluille ja sovelluksille.

Kooditon (no-code) käyttöliittymä

Avoimet standardit ja sisäänrakennetut liitännät poistavat tarpeen erityisesti koodatuista integraatioista. Konfiguroi ja hallitse helposti useita yhteyksiä ja tuloja / lähtöjä kokonaan kirjoittamatta tai päivittämättä koodia.

HighByte Inbound Outbond

Teolliset- ja pilvirajapinnat

Intelligence Hubin avulla voit hakea tietoa PLC:iltä, ohjaimista ja SCADA -järjestelmistä. Voit yhdistää nämä tiedot ERP järjestelmän datan kanssa, kuvata datan, luoda rakenteet, ja jakaa tiedot pilveen. HighByte Intelligence Hub voi noutaa tietoja OPC:n ja MQTT: n kautta ja muodostaa yhteyden sekä REST- että SQL -palvelimiin.

HighByte modeling

Tiedon mallinnus ja kontekstualisointi

Konteksti ja tietomalli muodostaa perustan tietojen skaalautuvalle hyödyntämiselle. Intelligence Hub:ssa tietojen yhdistely, kuvaus ja mallintaminen on helppoa, ja mallin on hydynnettävissä muissa kohteissa. Data on helppo normalisoida helposti hyödynnettäväksi esim. Sparkplug B muodossa MQTT brokerille. Tällöin esim. analytiikan ei tarvitse hukata aikaa ymmärtääkseen mitä data on.

HighByte Flows to monitor streams

Datavirrat

Hallitse teollisen datan kulkua eri sovelluksiin. Jotkut järjestelmät edellyttävät jatkuvaa ja johdonmukaista datavirtaa, kun taas toisissa tapauksissa tiedot lähetetään vain erityistapahtumissa. HighByte Intelligence Hub Flowsin avulla datavirtaa hallitaan tarkasti yrityksesi tarpeiden mukaan. Datavirta voidaan laukaista aikaväleillä, tietojen muutoksilla tai tapahtumilla.

Hyödyt

  • Ensimmäinen teollinen DataOps -ratkaisu OT- ja automaatiotiimeille.
  • Edge native: Tehdas julkaisee ja hallitsee datamallinsa
  • Toimii valitsemallasi alustalla, sulautetuista ratkaisuista, teollisuuskytkimiin, edge ratkaisuihin ja teollisiin datapalvelimiin.
  • Yhdistää laitteet ja sovellukset avoimien standardien avulla.
  • Muuntaa, normalisoi ja standardoi monimutkaiset raakatiedot hyödyllisiksi datatiedoiksi kontekstin kanssa.
  • Suunniteltu skaalaukseen: Yksinkertaistaa kymmenien tuhansien datapisteiden mallintamista ja toimittaa tiedot sitä vaativiin sovelluksiin.
  • Mahdollisuus lähettää tietoja sekä sisäisiin järjestelmiin että pilvipohjaisiin ratkaisuihin.
  • “Store & Forward” tekniikka varmistaa tietojen menetyksen.
  • Kooditon (no-code) käyttöliittymä.

Saavuta kilpailuetua HighByte Intelligence Hubin avulla

Intelligence Hub on datan hyödyntämisen optimointiin perustuva ratkaisu, jonka tarjoaa HighByte. Yhtiön perustajat ovat aikanaan perustaneet Kepwaren, maailman johtavan OPC-ratkaisun. He haluavat ratkaista tuotantoympäristöjen datan hyödyntämisen haasteet vuosikymmenten kokemuksella.

Kokeile maksutta 30 päivän ajan!

Tarjoamme HighByte Intelligence Hubista 30 päivän maksuttoman kokeilujakson. Testaa ohjelmiston sopivuutta ja mahdollisuuksia käytännössä omassa toimintaympäristössäsi. Ota meihin yhteyttä, niin järjestämme asian.

Lataa HighByte DataOps -ratkaisun yleiskuvaus

Kerromme mielellämme lisää!

Myyntimme ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun haasteeseesi ja ympäristöösi.

Ota yhteyttä