Home Ratkaisut ja tuotteet Analytiikka HighByte Intelligence Hub

HighByte Intelligence Hub on ensimmäinen teollinen DataOps-ratkaisu, joka on luotu erityisesti yhdistämään IT ja OT tiimien toiminta. Ratkaisulla yhdistät ja mallinnat tiedot jo edgellä, hyödyntäen datamalleja ja minimoimalla data esivalmisteluun tarvittavan ajan. Näin palvelujen ja analytiikan julkaisusykli nopeutuu ja ylläpito helpottuu. Tiedot voidaan yhdistää automaatioon ja pilviratkaisuihin kirjoittamatta tai päivittämättä lainkaan koodia.

HighByte Intelligence Hub 3.3 Flow Diagram

Teollisuuden DataOps työkalu – HighByte Intelligence Hub

HighByte Intelligence Hub yhdistää laitteet ja sovellukset avoimien standardien ja sisäänrakennettujen yhteyksien kautta. Käyttöliittymä mahdollistaa reaaliaikaisen datavirtojen mallintamisen, eri koneisiin liittyvien tietojen normalisoinnin ja standardoinnin, sekä kontekstien lisäämisen tietomalleihin joista ei ole kuvauksia. Teollisuusdata voidaan kontekstualisoida lisäämällä metatietoja, standardoimalla datamääritteitä ja normalisoimalla mittayksiköt. 

Tiedon hyödyntäminen skaalaukseen

Kymmenien tuhansien datapisteiden mallintaminen PLC: stä ja laitteiden ohjausjärjestelmistä yksinkertaistuu ja nopeutuu. Uudelleenkäytettävillä malleilla on helppo muuttaa monimutkainen raakadata selkeärakenteiseksi ja ymmärrettäväksi dataksi. Tämä mahdollistaa kontekstuaalisen ja korreloidun tiedon toimittamisen tehokkaasti sitä vaativille palveluille ja sovelluksille.

Kooditon (no-code) käyttöliittymä

Avoimet standardit ja sisäänrakennetut liitännät poistavat tarpeen erityisesti koodatuista integraatioista. Konfiguroi ja hallitse helposti useita yhteyksiä ja tuloja / lähtöjä kokonaan kirjoittamatta tai päivittämättä koodia.

Connections - Yhdistä HighByte Intelligence Hub

Teolliset- ja pilvirajapinnat

Intelligence Hubin avulla voit hakea tietoa PLC:iltä, ohjaimista ja SCADA -järjestelmistä. Voit yhdistää nämä tiedot ERP järjestelmän datan kanssa, kuvata datan, luoda rakenteet, ja jakaa tiedot pilveen. HighByte Intelligence Hub voi noutaa tietoja OPC:n ja MQTT: n kautta ja muodostaa yhteyden sekä REST- että SQL-palvelimiin.

Tiedon mallinnus ja kontekstualisointi

Konteksti ja tietomalli muodostaa perustan tietojen skaalautuvalle hyödyntämiselle. Intelligence Hub:ssa tietojen yhdistely, kuvaus ja mallintaminen on helppoa, ja malli on hyödynnettävissä myös muissa kohteissa. Data on helppo normalisoida helposti hyödynnettäväksi esim. Sparkplug B muodossa MQTT brokerille. Tällöin esim. analytiikan ei tarvitse hukata aikaa ymmärtääkseen mitä data on.

HighByte modeling
Flow - datavirrat

Datavirrat

Hallitse teollisen datan kulkua eri sovelluksiin. Jotkut järjestelmät edellyttävät jatkuvaa ja johdonmukaista datavirtaa, kun taas toisissa tapauksissa tiedot lähetetään vain erityistapahtumissa. HighByte Intelligence Hub Flowsin avulla datavirtaa hallitaan tarkasti yrityksesi tarpeiden mukaan. Datavirta voidaan laukaista aikaväleillä, tietojen muutoksilla tai tapahtumilla.

Hyödyt

  • Ensimmäinen teollinen DataOps -ratkaisu edgelle IT ja OT tiimien yhdistämiseen.
  • Julkaise ja hallitse yhteyksiä sekä datamalleja pilvestä ja/tai tehdastasolta.
  • Azure yhteensopiva, julkaise kontissa ja vaihda edgen datamallit DTDL kuvauksina.
  • Muuntaa, normalisoi ja standardoi monimutkaiset raakatiedot hyödyllisiksi datatiedoiksi kontekstin kanssa.
  • Suunniteltu skaalaukseen: Yksinkertaistaa kymmenien tuhansien datapisteiden mallintamisen, ja toimittaa tiedot sitä vaativiin sovelluksiin.
  • Toimii valitsemallasi alustalla, sulautetuista ratkaisuista teollisuuskytkimiin, edge ratkaisuihin ja teollisiin datapalvelimiin.
  • Mahdollisuus lähettää tietoja sekä sisäisiin järjestelmiin että pilvipohjaisiin ratkaisuihin.
  • Redundanttisuus, sekä Store & Forward -tekniikka varmistaa dataputken eheyden.
  • Kooditon (no-code) käyttöliittymä.
  • MQTT Broker

Saavuta kilpailuetua HighByte Intelligence Hubin avulla

HighByte Intelligence Hub on datan hyödyntämisen optimointiin perustuva ratkaisu. HighByten perustajat ovat aikanaan perustaneet Kepwaren, maailman johtavan OPC-ratkaisun. He haluavat ratkaista tuotantoympäristöjen datan hyödyntämisen haasteet vuosikymmenten kokemuksella.

Lisätietoja
idea insight
Use Cases

Tutustu HighByte Intelligence Hubin erilaisiin käyttökohteisiin alla olevan linkin kautta.

Lue lisää
Trial Program

Testaa Intelligence Hubia itse!

Täytä lomake
Play Webinar
Katso webinaari

HighByten, Microsoftin ja Novotekin yhteistyöwebinaari: “Teollisen datan hallinta laitoksessa ja pilvessä

Katso webinaari

Kerromme mielellämme lisää!

Myyntimme ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun haasteeseesi ja ympäristöösi.

Ota yhteyttä