Home Ajankohtaista HighByte Intelligence Hub 3.0 ja Unified Namespace samassa paketissa
Tuotepäivitykset

HighByte Intelligence Hub 3.0 ja Unified Namespace samassa paketissa

HighByte Intelligence Hub tuorein versio tarjoilee IIoT-maailmassa paljon huomiota saaneen UNS:n (Unified Namespace) valmiissa paketissa teollisuusyritysten käyttöön. Ratkaisulle on todellinen tarve teollisuuden toimijoiden keskuudessa – dataa on valtavat määrät, mutta sen kontekstualisointi ja skaalautuvuus tuo haasteita ja jarruttaa kehitystä. Data-analyytikot joutuvat käyttämään suurimman osan ajastaan tiedon siivoamiseen – eivätkä sen analysointiin. HighByte Intelligence Hub 3.0 muuttaa tämän.

Highbyte Intelligence Hub tuotepäivitys

HighByte Intelligence Hub versio 3.0 on nyt saatavilla!

HighByte on tehnyt erinomaista työtä Intelligence Hubin uusimman version kanssa. Version 3.0 Beta on ollut tulikokeessa 55 betatestaajan toimintaympäristössä 13 eri maassa ja vastaanotto on ollut vakuuttavaa:

Intelligence Hubin ainutlaatuisten ominaisuuksien avulla yhdistämme MQTT Sparkplug- ja OPC UA-lähteet toisiinsa saumattomasti. Yhteydet ovat kaksisuuntaisia, dynaamisia ja lähdenimistön yhdistäminen suurempaan nimiavaruuteen tapahtuu pienellä vaivalla. Aiemmin määritimme jokaisen pisteen erikseen, nyt se tapahtuu auto-magically.

Tord van Delft, Project Engineer, Goodtech

HighByten Torey Penrod-Cambra kertoo kirjoituksessaan: Why HighByte Intelligence Hub version 3.0 is a step change for Industrial DataOps uuden version tuomista hyödyistä käytännönläheisten esimerkkien kautta.

Merkittävimmät uudet ominaisuudet HighByte Intelligence Hub:in versiossa 3.0

Ensimmäisenä teollisena DataOps työkaluna HighByte Intelligence Hub on alusta asti yhdistänyt IT- ja OT-järjestelmien datan toisiinsa ymmärrettävässä muodossa. Versio 3.0 tuo mukanaan uusia ominaisuuksia, jotka vastaavat muuttuviin haasteisiin ja tuoden entistä suurempia ajallisia ja rahallisia säästöjä käyttäjilleen. Datan kerääminen, mallintaminen ja lähettäminen ei aina ole tarpeeksi – monimutkaisen datan käsittelyyn tarvitaan parempia keinoja. Nostamme esiin kaksi uuden version huomionarvoisinta ominaisuutta: MQTT Broker ja Data Pipeline.

MQTT Broker

Ominaisuus tuo MQTT-pohjaisen tiedonvälityksen suoraan HighBytelle. Tämä mahdollistaa Unified Namespace:n (yhtenäisen nimiavaruuden) luonnin. Näin ollen mikä tahansa dataa tarvitseva järjestelmä saa datansa tästä rajapinnasta aina samassa, kontekstuaalisessa ja yhtenäisessä muodossa.

Data Pipeline

Data Pipeline on luotu helpottamaan monimutkaisen datan käsittelyä. Se helpottaa ja visualisoi tapauskohtaisesti tiedonlähetystä ja mm. sen muokkaamista ja puskurointia.

Alla olevassa videossa HighByten Chief Technology Officer Aron Semle demonstroi uutta Pipeline-ominaisuutta protokollan muunnoskäyttötapauksen kautta. Hierarkiarakenne viedään OPC UA:ssa ja tuodaan Sparkplugiin. Näet kuinka Pipeline ominaisuutta käytetään tietojen suodattamiseen, tasoittamiseen ja hierarkian siirtämiseen Sparkplugista MQTT:n yli JSON:in kautta.

Kaikki HighByte Intelligence Hub 3.0:n tuomat uudet ominaisuudet on listattu tänne: Release Notes.

Haluatko tietää lisää?

Jäikö mieleesi kysymyksiä? Haluatko varmistua siitä, että HighByte voi vastata juuri teidän yksilöllisiin haasteisiinne? Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Lisää uutisia