Home Ajankohtaista OPC Router 5.1 tuo kosketusohjauksen käyttöösi
Tuotepäivitykset

OPC Router 5.1 tuo kosketusohjauksen käyttöösi

OPC Router 5.1 on nyt saatavilla. Edellisessä versiojulkaisussa OPC Router 5.0 työkalun käyttökokemus nostettiin uudelle tasolle – tästä kiitos kuuluu selainpohjaiselle käyttöliittymälle. Kehitystiimi ei ole kuitenkaan jäänyt lepäämään laakereillaan, vaan uuden 5.1 version myötä käyttäjäystävällisyyttä on lisätty entisestään. Nyt voit ohjata OPC Routeria kosketusohjauksella, esimerkiksi tabletin avulla. Uusi versio tuo mukanaan myös merkittäviä parannuksia ohjelmiston skaalautuvuuteen ja liikuteltavuuteen.

OPC Router 5.1

Pääpaino käyttäjäkokemuksen parantamisessa

Kosketusohjaus

Selainpohjainen käyttöliittymä mahdollisti OPC Routeriin yhdistämisen ajasta ja paikasta riippumatta – esimerkiksi älylaitteita hyödyntäen. Nyt kosketusohjauksen avulla yhteyksien luominen, hallinta ja valvominen käy helposti.

Yksinkertaistettu muokkaus

Yksittäisten yhteyksien käsittelyä on yksinkertaistettu merkittävästi. Olennainen uudistus on käsitellä useita OPC Routerin siirto-objekteja ja triggereitä samanaikaisesti. Uudella Multi-Select-toiminnolla voit nyt liikuttaa, kopioida, liittää ja poistaa useita eri inssasseja samanaikaisesti. Säästät aikaa ja pystyt työskentelemään tehokkaammin.

Valmiina kasvaviin vaatimuksiin

OPC Router toimii keskeisenä alustana läpinäkyvälle ja automatisoidulle tiedonsiirrolle. Versio 5.1 tuo mukanaan uusia ominaisuuksia, joiden avulla projektien skaalaaminen tapahtuu entistä tehokkaammin.

  • Dockerin konttien avulla voit nyt käyttöönottaa projekteja vain muutamalla klikkauksessa useisiin Edge-laitteisiin samanaikaisesti.
  • OPC Routerin siirtäminen yrityksen sisällä. Nyt voit siirtää projekteja esimerkiksi yksinkertaisesta Windows-sovelluksesta tehokkaalle Windows-palvelimelle.
  • Lisenssien vapauttaminen on nyt mahdollista tehdä offline-tilassa ja itsenäisesti.

Paremman skaalautuvuuden ja käytettävyyden ansiosta OPC Router pystyy vastaamaan yritysten kasvaviin vaatimuksiin

Muuta huomionarvoista:

Online OPC Router Manual

OPC Router on julkaissut uuden, kattavan Online -manuaali, joka korvaa PDF-manuaalit. Käyttämällä Online käsikirjaa voit olla varma siitä, että luet ajantasaista versiota.

OPC Router Helm Chart

Nopea ja helppo OPC Routerin käyttöönotto Kubernetes -ympäristössä on nyt entistä helpompaa. Versio 5.1 pitää sisällään oman Helm -kaavion, joka tarvittavat tekniset tiedot vaivattomaan ja nopeaan käyttöönottoon.

OPC UA Client Tag Browser

OPC UA Client plugariin liitetyt datatyypit ovat nyt saatavilla myös OPC tageja selatessa.

Seuraavat Plug-init on nyt saatavilla:

  • RFID Reader
  • Barcode Reader
  • Charm Plug-in
  • Heidenhain plug -in
  • Euromap 77
  • SQLite Plug-In

Webinaari: OPC Router 5.1

Haluatko nähdä miten OPC Routerin uusia ominaisuuksia hyödynnetään käytännöstä – ja miltä itse käyttöliittymä näyttää? Alla olevan linkin kautta pääset katsomaan tallenteen webinaarista, missä uusin versio päivitys esitellään.

Ylläolevan linkin kautta pääset käsiksi myös muihin OPC Routerista tehtyihin opettavaisiin videopätkiin.


Haluatko lisätietoja?

Jäikö mieleesi kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Asiantuntijamme auttavat mielellään!

Lisää uutisia