Teampac on voinut kasvattaa tuotantoaan henkilöstöresursseja lisäämättä

Teampac on suomalainen terveydenhuollon, kosmetiikaan ja hygieniatuotteiden sopimusvalmistaja. Lääkinnällisten nestepohjaisten tuotteiden sopimusvalmistajana se on Pohjoismaiden suurin toimija. Tuotannossaan yritys käyttää Novotekin toimittamaa ROB-EX -tuotannonsuunnitteluohjelmistoa.

Teampac tuotantolinjasto. Kuva Teampac Oy

Dataa suoraan toiminnanohjausjärjestelmästä

Ohjelmiston käyttöönotto sai alkunsa Teampacin tarpeesta siirtää tuotannonsuunnittelu graafiseen ja ympäristöön. ROB-EX:n myötä Teampacin suunnittelu on Valajan mukaan uudistunut kokonaan integroituun järjestelmään siirtymisen johdosta.

“Nyt dataa saadaan siirrettyä tuotantoon suoraan toiminnanohjausjärjestelmästä. Se on vähentänyt todella paljon sellaista moninkertaista työtä”, Valaja sanoo.

“Suurin konkreettinen lisäarvo on se, että tänä päivänä koko yrityksen väki näkee aamulla, missä tuotannon osalta mennään ja mitä tulee olemaan niin tämän päivän kuin seuraavien viikkojenkin ohjelmassa”, Valaja jatkaa.

ROB-EX:llä on ollut merkittävä vaikutus myös siihen, että Teampacin tuotantoa on voitu kasvattaa ilman henkilöstöresurssien lisäämistä: “Teemme samalla tehtaalla ja likimain samalla henkilöstöllä tällä hetkellä 40% enemmän tuotantoa”, Valaja summaa.

“Itse sovellus on ehdottomasti se kaikkein tärkein asia. Se on se sydän, jonka ympärillä toimintamme kehittyy. Toki se vaatii tuekseen toimittajan, joka pystyy ja haluaa tarjota palveluita, ylläpitoa ja tukea siihen päälle.”

Perttu Valaja, omistaja ja hallituksen jäsen, Teampac

Katso videolta, kun Perttu Valaja kertoo ROB-EX Scheduler-ohjelmiston käyttöönotosta

Lisätietoja
tuotannonsuunnittelu iconi
ROB-EX Scheduler

Helppokäyttöinen ja toimintavarma työkalu tuotannonsuunnitteluun.

Lue lisää
heart icon
Asiakastarina

Myllyn Paras on optimoinut kapasiteetin hallinnan.

Lue lisää
DataSheet
Blogi

Eroon exceleiden pyörittelystä tuotantolaitoksissa.

Lue lisää

Kerromme mielellämme lisää!

Myyntimme ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun haasteeseesi ja ympäristöösi.

Ota yhteyttä