Home Insights Webinaari: Kunnossapitojärjestelmä tuotannon tehokkuuden tukipilarina
Kunnossapito

Webinaari: Kunnossapitojärjestelmä tuotannon tehokkuuden tukipilarina

Digitalisoinnin avulla pystyt tehostamaan tuotantolaitoksen toimintaa, vähentämään moninkertaista työtä ja automatisoimaan prosesseja. Webinaarissa selviää, minkälaisia mahdollisuuksia kunnossapitojärjestelmä tänä päivänä tarjoaa ja kuinka sen implementointi tapahtuu.

Tuotantolaitosten kunnossapitotyön hallinta monimutkaistuu jatkuvasti

Koneiden, laitteiden ja erilaisten teknisten järjestelmien määrä kasvaa jatkuvasti. Perinteisten mekaanisten- sekä sähkö- ja instrumenttilaitteiden rinnalle tulee digitaalista ohjelmisto- ja laitekantaa, joilla tehostetaan tuotannon ohjausta ja parannetaan tehokkuutta.

Tiedon välittymiseen liittyvät ongelmat korostuvat

Monimutkaistuva laitekanta, omien ja ulkopuolisten resurssien päivittäinen hallinta sekä arjen kiire luovat jatkuvasti haasteita, jolloin tiedon välittymiseen liittyvät ongelmat korostuvat. Nykyaikaisen kunnossapitojärjestelmän avulla luodaan pohja järjestelmälliselle toiminnalle, jossa tieto keskittyy aina yhteen paikkaan ilman henkilösidonnaisuutta. Kun huollettava laitekanta, resurssit ja niihin liittyvät toiminnat ja materiaalit ovat käytettävissä yhdestä paikasta, voidaan kunnossapitotoimintaa seurata, kehittää ja luoda samalla pohja häiriöttömälle tuotantotoiminnalle.

Kokonaisvaltainen hallinta kunnossapitojärjestelmän avulla

Nykyaikaisen ohjelmistopohjaisen kunnossapitojärjestelmän (CMMS:n) avulla hallitset kokonaisvaltaisesti kunnossapidon eri osa-alueita. Näet yhdestä paikasta koko kone- ja laitekannan tilan, parannat kommunikaatiota niin sisäisesti kuin myös kumppaneiden kanssa ja säästät kaikkien aikaa. Miltä kuulostavat esimerkiksi automaattisesti generoituvat raportit tai mahdollisuus nähdä nykyiset ja tulevat huoltotoimenpiteet kalenterinäkymänä?

Webinaarin agenda

  • Laitoskunnossapidon vaativa pelikenttä ja haasteet
  • Kunnossapidon hallinnan digitalisaation hyödyt tehokkuudelle
  • Miten implementoida kunnossapitoratkaisu onnistuneesti
  • Modernin kunnossapitojärjestelmän ominaisuudet (Idus Online)
Webinaaritallenne: Kunnossapitojärjestelmä tuotannon tehokkuuden tukipilarina 8.12.2022

Webinaarin asiantuntija

Sami Törnroos NovotekSami Törnroosilla on kymmenen vuoden kokemus eri teollisuustoimialoilta, kuten konepaja-, kokoonpano- ja elintarviketeollisuudesta. Hän on erikoistunut erityisesti tuotannon tehokuutta parantaviin ratkaisuihin.

sami.tornroos@novotek.com / puh. +358 504 06 92 84
Lisää asiantuntijamateriaalia