Home Ajankohtaista Novotek mukana Teknologia 2023 -tapahtumassa
Tapahtumat

Novotek mukana Teknologia 2023 -tapahtumassa

Novotek on mukana Teknologia 2023 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma tarjoaa kaikki uusimmat ratkaisut teollisuuden prosessien automatisointiin ja kunnossapitoon.

Novotek on mukana Teknologia -tapahtumassa 07.-09-11.2023. 
Tavataan ständillä 6h81

Transforming the Industrial Landscape

Teknologia 23 esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin. Tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Vuoden 2023 avainaiheina ovat: puhdas siirtymä, toimitusverkostot, vetytalous ja tekoäly.

Novotekin ständillä 6h81 pääset keskustelemaan ratkaisuistamme, jotka auttavat teollisuus- ja energia-alan yrityksiä:

  • laitteiden ja järjestelmien yhdistämisessä,
  • tuotannon digitalisoimisessa
  • toimintojen optimoinnissa ja
  • datan hallinnassa.

Tarjoamme standardiratkaisuihin perustuvia vakiotuotteita, kuten järjestelmäriippumattoman versionhallintaohjelmisto octoplantin, Gartner®in Magic Quadrant™ raportissa johtavaksi valitun MES-ratkaisun GE Digitalilta sekä teollisen datan hallinnan mullistavan DataOps-työkalun HighByte Intelligence Hub. Kaikkiin tarjoamiimme ratkaisuihin pääset tutustumaan tästä.

Puheenvuoro: Kuinka parantaa datan hyödyntämistä teollisuudessa

Novotekin Technology and Innovation Lead Sakari Aulanko nousee Tivia Stagen lavalla keskiviikkona puhumaan datan hallinnasta.

Datan tuottajien ja kuluttajien määrä jatkaa kasvuaan – myös teollisuudessa. Datan hyödyntämisestä on tullut välttämätön osa teollista toimintaa, ja datan hallinnasta keskeinen menestystekijä. Johtavat toimijat suhtautuvat dataan samalla vakavuudella kuin muihi väli-/lopputuotteisiinsa, ja tuottavat sen avulla kiihtyvällä tahdilla ja proaktiivisesti uutta arvoa ekosysteemiinsä 

Puheenvuorossa tiivistetään teollisuuden datan hyödyntämisen potentiaalia, läpikäydään keskeisiä fokusalueita datan hallinnassa onnistumiseksi, sekä esitetään esimerkki data-arkkitehtuurista, jossa teollinen data saadaan tuotteistettua kaikkien osapuolien saataville ymmärrettävässä ja vertailukelpoisessa muodossa. Laadukas ja helposti saatavilla oleva data toimii erinomaisena digitalisaation peruskivenä, ja on aika tuoda tämä peruskiveksi myös teolliseen ympäristöön.

Tervetuloa kuuntelemaan!

KE 8.11.2023 klo 12.20-12.40 @ Tivia Stage

Käytännön asioita:

Päivämäärä:
07.-09.11.2023

Paikka:
Helsingin Messukeskus

Aukioloajat:
Tiistai: 9:00-17:00
Keskiviikko: 9:00-17:00
Torstai: 9:00-16:00

Novotekin ständi:
6h81

Puheenvuoro: Kuinka parantaa datan hyödyntämistä teollisuudessa

Ke 8.11. klo 12:20 @ Tivia Stage

Lisätietoja messuista ja muista näytteilleasettajista löydät tapahtuman verkkosivuilta klikkaamalla tästä

Lisää uutisia