Home Ajankohtaista AUVESY-MDT:n uusi tuote: octoplant
Tuotepäivitykset

AUVESY-MDT:n uusi tuote: octoplant

AUVESY-MDT:n uusi octoplant-ohjelmisto on nyt saatavilla. octoplant yhdistää tuotantolaitosten varmuuskopioinnin, versionhallinnan ja antaa suojaa tietoturvauhkia vastaan.

Tammikuussa 2022 AUVESY ja MDT Software yhdistivät voimansa ja sulautuivat yhdeksi yritykseksi. Huhtikuussa he julkaisivat ensimmäisen yhteisen tuotteensa: octoplantin. octoplantissa versiondog (AUVESY) ja AutoSave (MDT Software) yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Nykyiset versiondog-asiakkaat säilyttävät edelleen versiondog-lisenssinsä ja ohjelmisto on myöhemmin päivitettävissä octoplantiin.

octoplant pitää tuotannon käynnissä

octoplant on modulaarinen ohjelmistoalusta, jossa automaatio-ohjelmistojen varmuuskopiointi yhdistyy versionhallintaan ja kyberturvallisuuteen. octoplant pitää sisällään kahdeksan eri teollisuuden tarpeisiin mukautettua ominaisuutta. Nämä ominaisuudet suojaavat tuotantolaitoksia seisokeilta, tietojen katoamiselta ja lisäävät kyberturvallisuutta.

octoplant

Hallintapaneelin kautta saat yleiskatsauksen järjestelmän tapahtumista. Kun sinulla on kaikki tarvittava tieto saatavilla, pystyt tekemään nopeasti ratkaisevia päätöksiä järjestelmävian tai tuotannon keskeytymisen yhteydessä. Nykyhetken katsauksen lisäksi pääset kiinni myös versiohistoriaan. Näet mitä muutoksia on tehty, milloin ne on tehty ja miksi. Vanhojen versioiden palauttaminen käy napin painalluksella – myös seisokkien ja kyberhyökkäysten aikana.

octoplant hallintapaneelinäkymä

“Octoplant tarjoaa maksimaalisen luotettavuuden, minimaalisen seisokkiajan sekä korkeat laatu- ja turvallisuusstandardit. Ohjelmisto on tärkeä virstanpylväs teollisuusyritysten laitteiden ja ohjelmistojen digitaalisen ohjauksen kehityksessä”, sanoo Dr. Tim Weckerle, AUVESY-MDT:n toimitusjohtaja.

Tarpeisiin mukautettu – luo yhteyden IT ja OT:n välille

octoplant on valmistajariippumaton ja sitä voidaan käyttää likimain kaikkien automaatio-ohjelmistojen kanssa. Automaattinen varmuuskopiointi voidaan suorittaa joko yksittäiselle laitteelle tai kokonaisille tehtaille, joissa on tuhansia laitteita, antureita, laitteistoja ja ohjelmistokomponentteja. octoplant on saatavana kolmena eri versiona: Core, Plus ja Premium.

Octoplant kolme eri versiota: Core, Plus ja Premium. Mikä vastaa teidän tämänhetkisiä tarpeita?

“Octoplant erottuu edukseen, koska sillä on paras yhteensopivuus niin laitevalmistajien kuin järjestelmien kanssa. Vertailukelpoiset ratkaisut kattavat vain yksittäisiä koneita tai laitoksen osia, kuten PLC, SCADA ja HMI-järjestelmiä. Versiondog pystyy tarjoamaan parhaan läpinäkyvyyden tehtaan toiminnoista ja turvallisuusaspekteista kokonaisuudessaan. Octoplant luo optimaalisen yhteyden IT ja OT:n välille – antaen yrityksille mahdolisuuden edetä uudelle ja tulevaisuuteen suunnattulle tasolle liiketoimintatiedon ja kyberturvallisuuden avainalueella”, kertoo Stefan Jesse, AUVESY-MDT:n konsernijohtaja.

Haluatko kuulla lisää octoplantista? Katso tuotesivumme tai ota suoraan meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää!

Lisää uutisia