Home Ajankohtaista KEPServerEX 6.13 on nyt saatavilla
Tuotepäivitykset

KEPServerEX 6.13 on nyt saatavilla

KEPServerEX versio 6.13 saatavilla

Kepwaren OPC-kommunikaatioalustasta KEPServerEX on saatavilla uusi versio! KEPServerEX 6.13 pitää sisällään erityisesti tietoturvaan liittyviä parannuksia, ja tästä syystä ohjelmiston päivittäminen on vahvasti suositeltavaa. Tietoturvaparannusten lisäksi tuorein versio tuo mukanaan parannuksia käytettävyyteen ja ohjelmistorajapintoihin sekä korjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Uusista ominaisuuksista nostamme esille erityisesti Quick Clientin joustavamman käytön, jonka ansiosta pystyt valikoidummin katselemaan yksittäisen laitteen tietoja tai tagiryhmiä. Päivitys tuo mukanaan myös hyödyllisiä parannuksia useisiin ajureihin, joista esimerkkinä mainittakoon Siemens S7 Plus Ethernet.

Täydellisen kuvauksen uusista ominaisuuksista ja korjauksista löydät täältä: Release Notes | Support Center | Kepware

Miten päivittää KEPServerEX versioon 6.13?

Kirjaudu PTC:n Knowlege Base-tilille ja seuraa yksityiskohtaisia ohjeita, tai ota yhteyttä meihin niin annamme tarkempia ohjeita. Voimme myös hoitaa päivitykset puolestasi erillisenä maksullisena palveluna. Mikäli lisenssinne tuki- ja ylläpitosopimus on jostain syystä päättynyt, on sen palauttaminen mahdollista, ja voitte saada ajurinne taas ajan tasalle.

Lisää uutisia