Home Ajankohtaista Kokoonnuimme yhteen juhlimaan 35-vuotiasta Novotekia
Tapahtumat

Kokoonnuimme yhteen juhlimaan 35-vuotiasta Novotekia

Juhlistimme Novotekin merkkivuotta yhdessä, kolmen päivän ajan Malmössä ja sen lähiympäristössä. Tapasimme kollegoidamme ja kumppaneitamme ympäri maailmaa ja nautimme olostamme!

Novotek 35-vuotta
Photo: Thomas Hedemann

Novotek 35+1

Mukaan oli kutsuttu kaikki Novoteklaiset 10 eri Euroopan maasta sekä kumppaneitamme merten takaa. Juhlat oli tarkoitus järjestää viime vuonna, mutta pandemian vuoksi niitä siirrettiin vuodella eteenpäin. Tarkkoja kun ollaan, kyseessä olivat Novotekin 35+1-vuotisjuhlat! Juhlat olivat kovasti odotettu tapahtuma ja ne täyttivät kaikki odotuksemme!

Viihdyimme erinomaisesti

Viikonlopun pääpaino oli aidoissa kohtaamisissa. Mukana oli lukuisia iloisia jälleennäkemisiä ja monille meistä tämä oli ensikerta, kun pääsimme tapaamaan kollegoitamme muista maista kasvokkain.

Teemana oli luovuus ja innovaatio. Kuuntelimme mielenkiintoisia luentoja, osallistuimme workshoppeihin. Vierailimme myös entisaikojen viikinkikylässä ja otimme osaa omavalinteisiin aktiviteetteihin. Huomionarvoista on, että Suomi kantaa tätä nykyä Novotekin golfmestari-titteliä! Hyvä Mikko! Viikonloppu huipentui gaalaillalliseen, sivun alussa oleva kuva on otettu sieltä.

Neljä vuotta, niin päästään juhlimaan pyöreitä!

Novotek lukuina
Lisää uutisia