Home Ajankohtaista Novotek mukana CxO Industry 2023 -tapahtumassa
Tapahtumat

Novotek mukana CxO Industry 2023 -tapahtumassa

Novotek osallistuu CXO Industry 2023-tapahtumaan Tampereella elokuun 31. päivä. Tämä hybriditapahtuma on C-tason yrityspäättäjille, ja se tarjoaa vaikuttavia puheenvuoroja teollisuuden ajankohtaisista aiheista ja luo mahdollisuuden luontevaan verkostoitumiseen. Tule mukaan oppimaan uutta ja inspiroitumaan tulevasta!

CxO Industry 2023

CxO Industry antaa läpileikkauksen teollisuuden tulevaisuuteen

Tapahtuma tarjoaa teollisuuden alan päättäjille kattauksen vakuuttavia puheenvuoroja tämän hetken ajankohtaisimmista aiheista, kuten:

  • teollisuuden tulevaisuus
  • kyberturvallisuus
  • tuottavuuden ja toiminnan tehostaminen
  • kestävä kehitys
  • tulevaisuuden datastrategiat

Lavalla nähdään useita huippupuhujia, kuten myös Novotekin Chief Innovation Officer Veronika Grozdanovska. Veronikan puheenvuoro: “Will your people and data strategy get you to the future of manufacturing?” avaa kuulijoille datastrategian merkitystä ja tulevaisuuden mahdollisuuksia unohtamatta tärkeintä tekijää – ihmistä. Tutustu tarkemmin puheenvuoron sisältöön skrollaamalla sivua alaspäin tai klikkaamalla tästä.

Kaikki vahvistetut puheenvuorot ja osallistumisohjeet löydät täältä: www.professio.fi/cxo-industry

Tapahtuman järjestää Professio.

Milloin?
31.elokuuta 2023
klo 8:30-16:15

Missä?
Tampere Talo, Tampere
(tai virtuaalisesti)

Ihmiset, datastrategia ja teollisuuden tulevaisuus

“Processed data is Information; Processed information is Knowledge, Processed knowledge is Wisdom.” Ankala V. Subbarao.

Yllä olevassa lainauksessa kiteytyy hyvin se, että pelkkä datan kerääminen ei vielä johda viisauteen. Päästäkseen käsiin todelliseen tietoon on tärkeää osata jäsennellä, analysoida ja ymmärtää dataa sekä soveltaa sitä oikeissa yhteyksissä.

Se, joka on joskus tehnyt töitä datan kanssa tietää, että sen hyödyntäminen on harvoin yksinkertaista. Jo tiedon keräämisessä on omat haasteensa, tieto on hajanaista, vailla kontekstia ja se on vaikeasti verrattavissa – näin muutaman haasteen mainitaksemme. Teollisuusyritykset tarvitsevat strategisen lähestymistavan ja avukseen nykyaikaista teknologiaa, jotta he pystyisivät saamaan datastaan hyödyt käyttöön – ja pääsisivät tekemään parempia päätöksiä.

Puheenvuorossaan “Will your people and data strategy get you to the future of manufacturing?” Veronika kertoo tavallisimmista sudenkuopista ja antaa vinkkejä siihen, millainen datastrategia kannattaa luoda, jotta se tuottaisi tuloksia nyt ja tulevaisuudessa. Ja kuten aina, ihminen on tässäkin keskeisessä asemassa.


Veronika Grozdanovska

Veronika Grozdanovska, Chief Innovation Officer, Novotek

Veronika on toiminut johtotehtävissä kansainvälisissä teollisuusalan yrityksissä jo 30 vuoden ajan. Hänelle on kertynyt osaamista erityisesti teollisuusautomaation, OT/IT:n tiedonhallinnan ja teollisen IoT:n saralla. Veronikan lähestymistapa digitaalisen transformaation perustuu ennen kaikkea ihmiskeskeisyyteen.

“Join me on my Mission and our Vision to make industrial data useful!”

LinkedIn

Kohtaamisiin Mansessa!

Haluatko sopia tapaamisen kanssamme?

Lisää uutisia