Home Ajankohtaista OPC Router 4.27 julkaistu
Tuotepäivitykset

OPC Router 4.27 julkaistu

Integraatiotyökalu OPC Router on julkaissut 10. toukokuuta 2022 uuden version. OPC Router 4.27 tukee entistä vahvemmin onnistunutta teollisuus 4.0:n käyttöönottoa markkinoiden kattavimman OPC UA-implementoinnin avulla. Uuden UA Cloud Libraryn avulla hyödynnät sujuvasti OPC Foundationin määrittelyjä. OPC UA Pub/Sub Plug-in taas nopeuttaa kommunikaatiota ja säästää resursseja. Lue tarkemmin uusista ominaisuuksista alta.

OPC Router 4.27 uudet ominaisuudet: Cloud Library ja Pub/Sub

UA Cloud Library

Uusimpaan OPC Router versioon on lisätty UA Cloud Library. Kyseinen kirjasto sisältää täydentävän määrittelyn (Companion Specifications) OPC UA kommunikoinnille, jossa on mallinnettu erilaisia standardisoituja struktuureja ja datamalleja teollisuuden applikaatioiden ja objektien perusteella mm. CNC, Injection Molding machines (ruiskuvalukone), robotit, RFID ja AutoID. OPC Router voi nyt luoda OPC UA serverin, johon nämä valmiit mallit on mahdollista ladata suoraan UA Cloud Library-kirjastosta.

OPC FOundation Library OPC Router näkymä

OPC UA Pub/Sub plug-in

Sen sijaan, että OPC UA kommunikointi käyttäisi Client-server tapaa, jossa palvelin ja asiakasohjelma keskustelevat yksi yhteen, niin nyt on mahdollista, että julkaisijat (Publisher) ja tilaajat (Subscriber) voivat keskustella keskitetysti. Tällöin viesti lähetetään joko paikalliseen verkkoon tai MQTT -välittäjälle, josta tilaajaohjelmat voivat suodattaa kaiken, mitä haluavat lukea. Client-Server yhteyskatkoksia mahdollisesti aiheuttavia sessioita ei Pub/Sub kommunikaatiossa tarvita. Dataa on myös helpompi levittää eri kohteisiin.

OPC UA PUB/SUB Plug In selitettynä

Docker skriptit ja Kubernetes:

Versiossa 4.26 ilmestyneeseen Docker konttiin on tullut valmiiksi konfiguroidut Docker skriptit, joiden avulla voi luoda esimerkiksi kontin sisällön vähäisellä konfiguraatiolla. Kubernetes klusteriin on tullut myös uutta dokumentaatiota ja esimerkkejä (Helm Chart). Molemmat ohjeet ja lataukset löytyvät OPC Routerin githubista.

Haluatko lisätietoja? Katso tuotesivu, vieraile OPC Routerin verkkosivuilla tai ota suoraan meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää. Kauttamme saat myös ilmaisen kokeiluversion käyttöösi.

Lisää uutisia