Home Ajankohtaista Avointen rajapintojen PLC kiihdyttämään teollisuuden digitalisaatiota
Tuotepäivitykset

Avointen rajapintojen PLC kiihdyttämään teollisuuden digitalisaatiota

Emerson on tuonut markkinoille kompaktin logiikkamalliston: PAC Systems RSTi-EP CPE200. PLC hyödyntää viipale I/O:ta ja laajennettavuutta PROFINETin avulla.

Emerson PACSystems RSTi-CPE200

PACSystems RSTi-EP CPE200 tarjoilee pienessä ja kompaktissa paketissa samat ominaisuudet ja tehokkuuden kuin Emersonin suurempi RX3i-tuoteperhe. Avoin liitettävyys ja ohjelmoitavuus takaavat huippuluokan käytettävyyden. Korkeatasoiset sisäänrakennetut tietoturvaominaisuudet suojaavat tehtaan tuotantoympäristön. Sopivuutta vaativiin teollisuusolosuhteisiin kuvastaa puolestaan laaja -40…+70 ˚C käyttölämpötila-alue.

Avoin liitettävyys

Monipuolinen liitettävyys on tärkeämpää kuin koskaan. Kompaktissa RSTi-EP CPE200 -ohjainsarjassa avoimuuden takaa laitteessa vakiona oleva laaja valikoima tunnetuimpia yhteyskäytäntöjä, kuten:

  • PROFINET
  • OPC UA
  • Modbus / TPC
  • DNP3
  • SRTP Client/Server
  • EGD

Hyödynnä sarjaliikenneporttia ja jopa kolmea Ethernet-porttia I/O-laajennuksiin ja muihin kommunikointi tarpeisiin.

Helppo ohjelmointi ja hallinta

Emerson uusi logiikkaperhe tukee niin perinteisiä IEC 61131 -kieliä kuin C:tä. C on tunnettu ja helppo ohjelmointikieli, jonka avulla voit toteuttaa kehittynyttä automaatiotekniikkaa tehokkaasti ja suojatusti.

Sovelluksien hallinta ja päivitykset voidaan suorittaa ilman ohjelmointityökaluja. Ohjelmat ja ajoparametrit voidaan tallentaa SD-kortille. SD-kortin avulla sovellukset ja asetukset pystytään viemään vaivattomasti uusiin koneisiin ja niiden palauttaminen vikatilasta käy nopeasti.

PAC Systems RSTi-EP CPE200 -logiikoiden suoritusteho vastaa RX3i-logiikoita, joten yhteisiä sovelluskirjastoja voidaan käyttää kaikissa PACSystems-teknologiaa hyödyntävissä ohjausjärjestelmissä. Käytettävissä on myös laaja valikoima hajautetun I/O:n vaihtoehtoja, joilla varmistetaan skaalautuvuus ja modulaarisuus erilaisiin koneohjauksiin.

Tietoturva valmiina

Teollisuuden ohjausjärjestelmät ovat jatkuvasti kyberhyökkäyksien kohteina. Tietoturva on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa (Secure-By-Design), tämän todistaa mallistolle on myönnetty Achilles Level 2 -sertifikaatti. Suojauksessa käytetään TPM-moduuleja ja suojattua käynnistystä, jotka estävät haittaohjelmia tai muokattuja käyttöjärjestelmiä suorittamasta. Firmware-päivityksissä hyödynnetään kyberturvallisuusteknologioita ja salattuja yhteyskäytäntöä, jotka puolestaan suojaavat palvelunesto- ja väliintulohyökkäyksiltä.

Haluatko tietää lisää PACSystems RSTi-EP CPE200:sta? Vieraile laitevalmistaja Emersonin verkkosivuilla ja lataa datasheet alta.

Lisää uutisia