Home Ajankohtaista Webinaari: Automaation versionhallinnan kasvava merkitys teollisuudessa
Tapahtumat

Webinaari: Automaation versionhallinnan kasvava merkitys teollisuudessa

Novotek webinaari: Versionhallinnan kasvava merkitys teollisuudessa 12.10.2023.

Automaatiojärjestelmät ovat kriittisiä yritystoiminnalle ja niiden haavoittuvuudet voivat aiheuttaa vakavia riskejä. Alati monimutkaistuvan teollisuusympäristön hallinta aiheuttaa monille jo nyt harmaita hiuksia ja kun soppaan lisätään vielä kasvava kyberuhka, tilanne muuttuu entistä haasteellisemmaksi. Miten hallita kokonaisuutta ja olla luottavainen sen suhteen, että tuotannon jatkuvuus on turvattu?

Tässä kohtaa automaation versionhallinta astuu kuvaan. Sen merkityksellisyys on kasvanut ja tulee kiistatta kasvamaan myös tulevaisuudessa. Keskitetty versionhallinta auttaa hallitsemaan monimutkaistuvaa teollisuusympäristöä, antaa suojaa ulkoisia uhkia vastaan ja nopeuttaa palautumista ongelmatilanteista.

Puolessa tunnissa saat vastaukset seuraaviin kysymyksiin: 

  • Miksi versionhallintaa tarvitaan?
  • Mitä hyötyjä versionhallinta antaa?
  • Miten versionhallintaa käytetään ja hyödynnetään?

Esittelemme myös keskitetyn ja järjestelmäriippumattoman versionhallintaohjelmiston octoplant. octoplantin avulla versionhallinta sujuu vaivattomasti ja luotettavasti. Ratkaisu on käytössä ympäri maailmaa ja sitä hyödyntävät yritykset, kuten Heineken, Arla Foods, Bayer, RobertBosch ja ThyssenGroup. 

Ajankohta: 12.10.2023 klo 10.00-10:30
Formaatti: Microsoft Teams Webinar
Kenelle erityisesti: Webinaari on rakennettu heille, jotka ovat kiinnostuneet parantamaan teollisuuden automaation toimintavarmuutta, turvallisuutta ja kokonaisvaltaista hallintaa nykyaikaisten ratkaisujen avulla.

Webinaarin asiantuntijat

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Novotekin myyntipäällikkö Timo Porkola ja teknisen puolen asiantuntijuudesta vastaa Mikko Kovalainen. Kokemusta teollisuuden automaation parissa työskentelystä heille on kertynyt yhteen lasketusti jo yli 60 vuotta. Vuosien saatossa heille on kertynyt laajasti käytännön kokemusta ja ymmärrystä eri teollisuuden toimialoilta. Yhdessä he ovat työskennelleet eri versionhallinnan projektien parissa ja seuranneet lähietäisyydeltä sen kehitystä.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja?

Jäikö jokin asia mietityttämään? Etkö pääse paikalle ja haluaisit linkin tallenteeseen? Laita sähköpostia kadi.kanarik@novotek.com tai
ota yhteyttä puhelimitse +358 504941183

Lisää uutisia