Home Ajankohtaista Suoraviivaista OT datamallien hallinta Azuresta edgelle HighByten avulla
Tuotepäivitykset

Suoraviivaista OT datamallien hallinta Azuresta edgelle HighByten avulla

HighByte 2.5 version myötä OT integraatioiden ja datamallien jakelu sekä hallinta edgellä helpottuu merkittävästi Azuren palvelujen myötä, yhdistäen IT ja OT tiimien toiminnan.

HighByte Infograph

HighByte Intelligence Hub on DataOps työkalu tietojen tehokkaaseen yhdistelyyn, kuvaukseen ja mallintamiseen lähellä tietolähteitä. Tutustu ratkaisuun tarkemmin tuotesivultamme.

Azure IoT Edge -laajennuksen myötä HighByte instanssit voidaan julkaista edgelle, ja Azure IoT Centralin kautta niiden konfigurointi voidaan toteuttaa Azure Digital Twins avulla DTDL (Digital Twin Definition Language) malleja hyödyntäen. Käyttäjähallintaa voidaan puolestaan toteuttaa Active Directory kautta. Uusi versio tuo parannuksia myös datavirtojen monitorointiin ja hallintaan, vahvistaen HighByten asemaa OT -tiedon standardoijana teollisessa edge-arkkitehtuurissa.

Nostomme:

Azure yhteensopivuus:

Uuden version myötä HighByten jakelu ja hallinnointi Azuresta helpottuu huomattavasti. HighBytea on nyt mahdollista hallita IoT Hub ja IoT Central -palveluita hyödyntäen, lisänä vielä Digital Twins -datamallien tuominen mahdolliseksi datamallien jalkautuksessa edgelle. Azuren käyttäjät pääsevät lähemmäksi standardoitua edgeratkaisua uuden HighByte version avulla.

Monitorointi:

Datavirtojen laadun monitorointiin tulee mahdolliseksi luoda hälytyksiä kun laitteet tai sensorit lakkaavat julkaisemasta dataansa, ja käyttäjät voivat seurata datavirtojen suorituskykyä uusien metriikoiden avulla.

Hallinta:

Kun kohteiden ja laitosten määrä kasvaa, tarve tehokkaalle käyttäjähallinnalle nousee esiin. Uudessa 2.5 versiossa käyttäjien autentikoinnin ja valtuuttamisen voi tehdä Active Directoryn kautta. Hallinta yksinkertaistuu ja helpottuu tietoturvallisesti.

Lisätietoja HighByte 2.5 päivityksestä

John Harrington avaa blogikirjoituksessaan: “Where Industrial Data Meets IT Infrastructure” käytännönläheisesti uuden version toimintoja. Release Note, pitää puolestaan sisällään kaikki tuotteen uudet ominaisuuden ja parannukset.

Suosittelemme myös 20 minuutin On Demand videota, missä HighByten Aron Semle esitelee ohjelmiston uusia ominaisuuksia käytännöllisten esimerkkien kautta.

Haluatko kuulla lisää tuotteesta ja selvittää sen sopivuutta teidän tarpeisiinne?

Lisää uutisia