Home Ajankohtaista HighByte Intelligence Hub 2.2 versio julkaistu
Tuotepäivitykset

HighByte Intelligence Hub 2.2 versio julkaistu

HighByte on julkaissut uuden päivityksen ja siten helpottanut historiatietojen hyödyntämistä entisestään. Versio 2.2 tuo mukanaan uusia tehokkaita liityntöjä ja muita ominaisuuksia, jotka nopeuttavat analytiikkaa etenkin erä- ja prosessituotannossa.

Highbyte proudct update

Uuden OSIsoft PI AF SDK liitynnän avulla voit helposti poimia ja julkaista tietoja PI-järjestelmässä ja saada enemmän irti historiallisista prossessitiedoista. Lisäksi HighByte Intelligence Hub 2.2. sisältää uusia liitäntävaihtoehtoja, mukaan lukien kaksisuuntaisen liitynnän InfluxDB:lle ja Oracle Databaselle sekä parrannellun OPC UA-yhteyden. Versio tukee myös tiedon ottamista ulos CSV-muodossa ja SAML-integraatioita. Katso nostomme uusista ominaisuuksista alta.

Versio 2.2 sisältää päivitetyn version Log4j:stä. Turvallisuussyistä HighByte suosittelee kaikkia asiakkaita päivittämään työkalun uuten versioon.

Nostomme:

PI System

Uusi PI-liitäntä käyttää OSIsoft PI AF SDK:ta yhteyden muodostamiseen, lukemiseen ja kirjoittamiseen PI järjestelmään. Liityntä tukee raakapisteiden, aggregaattien, tapahtumakehysten ja resurssien lukemista. Lisäksi sen avulla voidaan kirjata HighByte Intelligence Hub -esiintymiä elementteinä ja malleina suoraan Asset Frameworkiin.

InfulxDB

InfluxDB liityntä tukee InfluxDB:n lukemista Flux-kyselykielellä sekä mallinnetun datan kirjaamista InfluxDB:hen. Liityntä tukee myös Influx-tageja, mikä osaltaan mahdollistaa tiedon jäsentelyn ISA-95 -hierarkian mukaisesti.

Oracle Database

Oracle on ensiluokkainen liityntä, samankaltainen kuin SQL Server, PostgeSOL and MySQL. Liityntä tukee datan lukemista, kirjoittamista ja tallennettujen toimintojen kutsumista. Oracle Database mahdollistaa myös MES ja ERP-järjestelmien yhdistämisen ja käytön.  

OPC UA Subscription

Versio 2.2. parantaa OPC UA:n liitettävyyttä sisältäen tuen OPC UA -tilauksille. Tämä tekee yhteyden muodostuksesta resurssirajoitettuihin OPC UA -palvelimiin tehokkaampaa ja helpompaa.

SAML autentikaatio

SAML (Security Assertion Markup Language) tuo mukanaan sisäänkirjautumistietojen ja käyttäjäroolien hallinnan sovelluksissa, kuten Active Directory, Okta ja PingID. HighByte Intelligence todentaa käyttäjät kolmannen osapuolen IdP:n kautta. Tämän avulla pystytään rajoittamaan, mitä käyttäjä voi tehdä Intelligence Hubissa määritetyn roolin mukaisesti.

Lisätietoja

HighByte järjesti 13.tammikuuta maksuttoman webinaarin, missä käydään läpi kaikki HighByte Intelligence Hub 2.2. uudet ominaisuudet. Webinaarissa esitellään muun muassa OSIsoft PI AF SDK liitännän käyttö todellisten case-esimerkkien kautta ja opetetaan kuinka muodostaa kaksisuuntainen yhteys aikasarjoihin ja relaatiotietokantoihin.


Katso myös Aron Semlen blogikirjoitus uusimmasta päivityksestä.

Kaikki päivityksen uudet ominaisuudet ja parannukset on listattu tänne.

HighByte Intelligence työkaluun pääset tutustumaan tarkemmin tuotesivullamme.

Lisää uutisia