Home Insights Webinaari: OPC Router
IIoT

Webinaari: OPC Router

Webinaari OPC Router integraatiotyökalu

Kiinnostaako teollinen kommunikaatio ja tiedonsiirto? Etsitkö sopivaa työkalua vastaamaan tiedonsiirtotarpeisiinne? OPC Router webinaarissa saat johdannon helppokäyttöisen integraatiotyökalu OPC Routerin toimintoihin ja sekä live demonstraation ohjelmiston käytettävyydestä. Webinaari on järjestetty yhteistyössä työkalun valmistajan, Inrayn kanssa ja se pidetään englanniksi.

Agenda

  • Lyhyt esittely OPC Routerista
  • Katsaus OPC Routerin monipuolisiin toimintoihin: laajennukset ja paljon muuta
  • Demo: näe, miten OPC Routeria hyödynnetään käytännössä
  • Q&A

Tallenne OPC Router webinaarista:

Ladattavat materiaalit

Mikä on OPC Router?

OPC Router on saksalaisen inray industrial softwaren kehittämä automaatio- ja tuotantoympäristöihin suunniteltu integraatiotyökalu, jonka avulla siirrät tehokkaasti dataa eri sovellusten välillä.

Työkalu yhdistää laitteet ja järjestelmät eri pluginien avulla toisiinsa aina tehdastasolta pilveen. Kaikki tehdään drag&drop-periaatetta hyödyntämällä graafisessa käyttöliittymässä – ei voisi olla helpompaa!

Voit esimerkiksi hakea tietoa OPC Standardia hyödyntävistä automaatiojärjestelmistä ja viedä sitä suoraan SAP ERP:n käyttöön tai lähettää automatisoituja viestejä sovelluksista (webhook) sähköpostiin, esimerkiksi lämpötilan noustessa tiettyyyn asteeseen. Työkalu tarjoaa sinulle standardoidut tavat toteuttaa nämä(kin) tiedonsiirrot ilman riviäkään koodia! Nopeaa, helppoa ja tehokasta!

Lisää asiantuntijamateriaalia