Suoraviivaista OT datamallien hallinta Azuresta edgelle HighByten avulla

OT integraatiot, sekä datamallien jakelu ja hallinta edgellä yksinkertaistuu ja nopeutuu merkittävästi uuden Azure yhteensopivan HighByte 2.5 version myötä.

Kepwaressa havaittu tietoturvahaavoittuvuus

Kepwaressa havaittu tietoturvahaavoittuvuus. Haavoittuvuuden poistamiseksi on palvelimet päivitettävä versioon 6.12. tai uudempaan.

Novotek mukana Alihankinta 22 -messuilla

Teollisuuden johtava messutapahtuma Alihankinta ja AlihankintaHEAT 2022 järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.-29.9.2022.

Avointen rajapintojen PLC kiihdyttämään teollisuuden digitalisaatiota

PACSystems RSTi-EP CPE200 tarjoilee pienessä ja kompaktissa paketissa samat ominaisuudet ja tehokkuuden kuin Emersonin suurempi RX3i-tuoteperhe.

Merkittävä Windows DCOM (KB5004442) päivitys

Windows päivityksen KB5004442 myötä DCOM kovennukset tulevat oletuksena voimaan 14.6.2022 alkaen, ja 14.3.2023 lähtien niitä ei voi enää disabloida.

OPC Router 4.27 julkaistu

Uuden UA Cloud Libraryn avulla hyödynnät sujuvasti OPC Foundationin määrittelyjä. OPC UA Pub/Sub Plug-in taas nopeuttaa kommunikaatiota ja säästää resursseja. Lue tarkemmin uusista ominaisuuksista.

Kansainvälinen Connect 2022 -verkkokonferenssi

Tarjolla vaikuttava kattaus alan johtavien asiantuntijoiden puheenvuoroja liittyen OT-järjestelmien omaisuudenhallintaan, tietoturvaan ja Teollisuus 4.0:aan.

DataOps tuotannon analytiikan apuna

Haluatko hyödyntää analytiikkaa tuotannossasi, mutta kamppailet käyttökelpoisen datan kanssa? Jos näin on, ilmoittaudu mukaan webinaariin.

AUVESY-MDT julkaisi octoplantin

AUVESY-MDT:n uusi octoplant-ohjelmisto on nyt saatavilla. octoplant yhdistää tuotantolaitosten varmuuskopioinnin, versionhallinnan ja antaa suojaa tietoturvauhkia vastaan.

Novotek mukana Teknologia 22-tapahtumassa

3.-5. toukokuuta 2022 Helsingin Messukeskuksessa järjestetään pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma.

iFIX 2022 – lisää tuottavuutta ja hallittavuutta

Katso HMI/SCADA-ohjelmiston tärkeimmät uudet ominaisuudet ja parannukset.

Proficy Operations Hubista uusi versio ulkona

Proficy Operations Hubista on tullut entistä parempi.

Proficy Historian 2022 on nyt julkaistu

Uusi parannettu versio Proficy Historian 2022 on nyt käytössäsi. Uusi versio tuo mukanaan monia uusia ominaisuuksia ja tehokkaita suorituskyvyn parannuksia.

HighByte Intelligence Hub 2.2 versio julkaistu

HighByte on julkaissut uuden päivityksen ja siten helpottanut historiatietojen hyödyntämistä entisestään. Versio 2.2 tuo mukanaan uusia tehokkaita liityntöjä ja muita ominaisuuksia, jotka nopeuttavat analytiikkaa etenkin erä- ja prosessituotannossa.

Log4j – vaikutus tuotteisiimme

Olemme koonneet yhteenvedon tuotteistamme ja niiden eri versioista, joihin Log4j  (CVE-2021-44228) vaikuttaa ja mitä tuotteita tämä haavoittuvuus ei kosketa.