OPC Router 4.27 julkaistu

Uuden UA Cloud Libraryn avulla hyödynnät sujuvasti OPC Foundationin määrittelyjä. OPC UA Pub/Sub Plug-in taas nopeuttaa kommunikaatiota ja säästää resursseja. Lue tarkemmin uusista ominaisuuksista.

Kansainvälinen Connect 2022 -verkkokonferenssi

Tarjolla vaikuttava kattaus alan johtavien asiantuntijoiden puheenvuoroja liittyen OT-järjestelmien omaisuudenhallintaan, tietoturvaan ja Teollisuus 4.0:aan.

DataOps tuotannon analytiikan apuna

Haluatko hyödyntää analytiikkaa tuotannossasi, mutta kamppailet käyttökelpoisen datan kanssa? Jos näin on, ilmoittaudu mukaan webinaariin.

AUVESY-MDT julkaisi octoplantin

AUVESY-MDT:n uusi octoplant-ohjelmisto on nyt saatavilla. octoplant yhdistää tuotantolaitosten varmuuskopioinnin, versionhallinnan ja antaa suojaa tietoturvauhkia vastaan.

Novotek mukana Teknologia 22-tapahtumassa

3.-5. toukokuuta 2022 Helsingin Messukeskuksessa järjestetään pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma.

iFIX 2022 – lisää tuottavuutta ja hallittavuutta

Katso HMI/SCADA-ohjelmiston tärkeimmät uudet ominaisuudet ja parannukset.

Proficy Operations Hubista uusi versio ulkona

Proficy Operations Hubista on tullut entistä parempi.

Proficy Historian 2022 on nyt julkaistu

Uusi parannettu versio Proficy Historian 2022 on nyt käytössäsi. Uusi versio tuo mukanaan monia uusia ominaisuuksia ja tehokkaita suorituskyvyn parannuksia.

HighByte Intelligence Hub 2.2 versio julkaistu

HighByte on julkaissut uuden päivityksen ja siten helpottanut historiatietojen hyödyntämistä entisestään. Versio 2.2 tuo mukanaan uusia tehokkaita liityntöjä ja muita ominaisuuksia, jotka nopeuttavat analytiikkaa etenkin erä- ja prosessituotannossa.

Log4j – vaikutus tuotteisiimme

Olemme koonneet yhteenvedon tuotteistamme ja niiden eri versioista, joihin Log4j  (CVE-2021-44228) vaikuttaa ja mitä tuotteita tämä haavoittuvuus ei kosketa.

Uusi versio KEPServerEX:stä

Markkinoiden parhaita mahdollisia kommunikointiratkaisuja tarjoava PTC julkaisee uuden version KEPServerEX kommunikointialustastaan.

Webinaari: Data automaatiosta pilveen

Ilmoittaudu mukaan kuulemaan kuinka IoT-asiantuntijamme Sakari Aulanko kertoo Datan viemisestä pilvipalveluihin. Webinaari pidetään 14.12.2021 kello 9:00-9:30.

Proficy 2022 tuotelanseeraus

Kumppanimme GE Digital on päivittänyt Proficy perhettään isosti! Marraskuun 2021 ja tammikuun 2022 välissä on tulossa yhteensä 10 uutta tuoteversiota. Lanseerauksen johdosta GE Digital järjestää webinaarisarjan, josta ensimmäinen pidetään jo tulevana keskiviikkona.

Do you create digital value or waste in the cloud?

Join our 60 min Data Fit For Purpose training to get common understanding.

Novotek mukana Alihankintamessuilla 21-23.9.2021

Novotek on mukana Alihankintamessuilla ti 21. - to 23.9.2021. Tervetuloa tapaamaan meitä ja tutustumaan ratkaisuvalikoimaamme osastolle E 620!